Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem cikik azok a...

Szerintetek nem cikik azok a fiúk akik nöi farmert hordanak?

Figyelt kérdés
Hátulról úgy néznek ki mint ha lányok lennének. Rácuppan a fenekükre. Szerintetek ők ezt tudják?
2017. aug. 9. 07:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%

Miért lenne az?

Egy nadrág az férfi viselet, azért mert nőinek hívják attól még úgy néz ki mint a férfi, csupán strasszokkal próbálják elnőiesíteni.

Sok nő meg férfi ruhát visel tehát...

2017. aug. 9. 07:55
 2/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem azért ilyen mert noit vesznek... :)

Más kérdés, hogy minek kell a slim strech gatya egy sarcra de ez divat, egyéni döntés.. illetve ismét jó kérdés, hogy miért nezegeted fiúk fenekét.

2017. aug. 9. 07:57
 3/20 anonim ***** válasza:
65%

Egyik haverom az anyja farmernadrágjában járt.

Nem volt feszülős, nem volt csillogós, észre sem vettem, csak mikor mondta.

Ez nem ciki. :D

2017. aug. 9. 08:16
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Total borzalmas. Nyávogós páva menőnek tűnő kisfiúk . Ezeknek kell a DC cipő a supreme sapka meg ilyen hülyeségek. Ezek a patkányok mindenhol ott vannak. Ennyi.
2017. aug. 9. 08:18
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki hordjon azt, (normál kereteken belül) amit akar, ha ő nem érzi gáznak.

Ugyanakkor mindenkinek el kéne fogadnia, hogy rajta nem biztos, hogy úgy fog állni a ruha, mint a modelleken.

Szerintem még mindig jobb, hogy egy srác egy kicsit szorosabb farmert (nem skinnyt, főleg nem vékony pálcikalábakra) hord, mintha olyat hordana, aminek az ülepe a térdénél van. Tudom, hogy ez most a két véglet, de az előbbi még mindig jobb.

Szóval nem egy-egy fazonnal van a baj általánosságban, hanem hogy valaki nem tudja, hogy nem áll jól neki.

Nem kell szidni a szorosabb farmert férfiakon, lehet, valakinek sokkal jobban áll, mint a bő, ezért hordja. Valaki meg azért, mert divat. El kell fogadni, mert úgyis változik majd a divat, és akkor majd lehet visszasírjuk a legfeszülősebb skinny farmert is :DD

Kérdező, te egyébként honnan tudod, hogy női? :'D

2017. aug. 9. 09:36
 6/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ez például szerintem is gáz kategória, de mindjárt linkelek egy olyat, ami meg jól néz ki.

2017. aug. 9. 09:39
 7/20 anonim ***** válasza:

[link]

De ez szerintem teljesen normális, pedig azt írja, hogy ez is skinny, de kb ég és föld a kettő.

2017. aug. 9. 09:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy passzos még nem női bocs. Női stílusút senki nem hord.
2017. aug. 9. 10:20
 9/20 anonim ***** válasza:
65%

77%-os!

Mivel van férfbe is super skinny ami tapadósabb a skinnynél ezért ha valakinek az tetszik akkor viselje!

Ide azt írom amit a nők védelmébe szoktak írni ha férfi ruhát visel, hogy nem másnak az idegeneknek hanem magadnak öltözöl!

Miért kell egy férfinek minden ruhájának mértani pontossággal egyformának lennie és hogy az ilyen divatdiktátoroknak megfeleljen mint a kérdező?

Amelyik férfi ad erre és a többség mint a példa bizonyítja szemmel láthatóan igen másnak és az elvárásoknak próbál megfelelni amitől tucatok lesznek!

Pont a minap álltam a pirosnál az autómban és azon kezdtem el röhögni hogy a villamos megállóba állt vagy 4-6 srác és mindnek mintha összebeszéltek volna térdközépig ért a nadrágja. Tiszta fénymásolat és unalmas szinte az összes férfi, semmi változatosságot nem visznek a ruházkodásukba.

2017. aug. 9. 13:43
 10/20 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem :D

A ruháknak nincs neme :D

2017. aug. 9. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!