Szerintetek nem cikik azok a fiúk akik nöi farmert hordanak?
Én még nem láttam kimondottan női gatyát fiún. Ezek a tapadósak nem szerintem nem biztos, hogy kifejezetten női gatyák. Rajtam mondjuk elég hülyén állnak az ilyenek, ezért nem is hordom.
Egyébként már megfordult a fejemben hogy mi lenne ha az üzletek női részlegéről vennék farmert. Na nem azért mert ferde hajlamaim lennének, meg nem is kifejezetten az ilyen tapadósokra gondolok. De a női részen sokkal nagyobb a választék, többféle, fazon, szín van, nem csak az az unalmas pár darab a pasi részlegen.
@12 mit rinyálsz? Oda és azt írok, ahova és amit akarok.
Cummancs. :)
Így állt rajta hátul. Vagy még egy kicsit jobban is tapadt. És nem ez az első ilyen amit láttam.
Én hordok fiúként női super-skinny farmert is, meg férfi super-skinny farmert is. Mindkettő jól áll, ezek teljesen rám tapadnak bokától derékig, és a fenekem formáját is kiadja, rácuppan ahogy kell. :) Mivel jól áll rajtam, én szívesen hordom, nekem is tetszik, és kényelmesek is a sztreccses anyagnak köszönhetően. :) Szinte csak ilyen tapadós farmereim vannak. :) Ami nem tapad rám teljesen, azt nem szeretem. :)
Amúgy a farzsebein lehet csak észrevenni, hogy női farmert hordok, mivel a nőinek sokkal kisebb farzsebei vannak. Viszont nőiből sokkal nagyobb a választék, sokkal jobb, sokkal szűkebb fazonokat lehet találni. :) Minél szűkebb annál jobb, mert szebben kiadja az alakot. Persze ez azokra igaz, akinek jó alakja van, de mivel nekem jó alakom van, így ezek nagyon mutatósak, jól állnak nekem. :)
Persze ahhoz hogy ezek a fenékre cuppanós farmerek igazán jól mutassanak, érdemes tangát hordani, mert azzal az igazi. Én is tangát hordok mert jobban néz ki így, meg kényelmesebb is sokkal, főleg nyáron. :) Meg a férfi tanga alapból fiatalos, vagány dolog, a csajoknak is bejön. :)
# 13 vagyok. Ami a képen van én azért nem venném fel. Ezen egyértelműen látszik, hogy női. Ebben nagyon búzásan érezném magam.
Én sem vagyok egy kifejezett zsírdisznó, hogy úgy kéne belepakolnom a hájpárnáimat, de nem is pipaszár a lában. A vádlim erősebb, mert szinte mindenhova biciklivel járok. Ezzel együtt állítólag nem rossz az alakom, csak én nem érzem jól magam, ha alul be vagyok "zsugorfóliázva".
Te hordjad nyugodtan ha neked tetszik, de ez ami a képen van szerintem túlzás.
Hordjátok csak. Had röhögjünk továbbra is:
Én nem fiúkon, hanem felnőtt, sőt idősebb férfiakon szoktam látni egyértelműen női farmert (fazonon látszik, bár nem strasszos, illetve kisebbek a farzsebek). Szerintem náluk ez amiatt van, hogy turkálókban vásárolnak, ott pedig, akárhányszor voltam, egyszer sem láttam a férfi-női farmereket normálisan szétválogatva, ők meg megveszik, ami tetszik nekik és kész.
Fiatal férfit, fiút még nem láttam női farmerben, csak feszülős férfifarmerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!