Rövidnadrág cicanacival?
Figyelt kérdés
nos az van, hogy suliba hosszú gatyába már megsülök de csak hétvégén megyek el vásárolni és arra gondoltam milyen lenne ha farmer rövidnadrág alá felvennék egy térdig érő szürke cicanacit meg valami felsőt?gáz lenne?2010. jún. 9. 17:10
11/13 anonim válasza:
Szerintem tokre jo lenne, csak arra figyelj hogy a cipod es a felsod szine se usse a szurket:)
12/13 anonim válasza:
szerintem ha pasztellszínű a legging és izléses az összeállítás, tud jól is kinézni...
bár én még ne hordtam így...
13/13 anonim válasza:
Szerintem sem passzol össze. Ha már cicanaci, miért nem veszel fel hozzá farmerszoknyát? Sokkal csinosabb, hidd el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!