Rövidnadrág cicanacival?
Figyelt kérdés
nos az van, hogy suliba hosszú gatyába már megsülök de csak hétvégén megyek el vásárolni és arra gondoltam milyen lenne ha farmer rövidnadrág alá felvennék egy térdig érő szürke cicanacit meg valami felsőt?gáz lenne?2010. jún. 9. 17:10
3/13 anonim válasza:
Szerintem vagy ez vagy az... együtt a 2 elég gáz.
4/13 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a kettő együtt.
5/13 anonim válasza:
a 2 gáz. miért nem elég a rövidNaci?
6/13 anonim válasza:
jaja szerintem is gáz együtt...ma láttam egy olyat valakin:S hát...őszintén szólva nem előnyös...inkább a naci magába
7/13 anonim válasza:
Nekem két osztálytársam is jár így...
Mondanom sem kell,hogy néz ki amikor felvesz az egyik egy arany színű,csillogós cicanacit,rá egy fehér rövidnadrágot,kék felsővel és piros papuccsal...:S
Vagy cicanacivagy rövidnaci,a kettő együtt nem szép!
Olyan jó idő van,hogy már reggel 7-kor mikor elindulok megsülök a térdnadrágban.
15/L
8/13 anonim válasza:
gáz, és rövidíti a lábat. vagy az egyik, vagy a másik. ha úgy gondolod, vehetsz a rövidnaci alá testszínű harisnyát. bár már reggel negyed hatkor is húsz fok van, akkor kelek.
14/L
9/13 anonim válasza:
a kettő együtt nem passzol bár sokan hordják, de azokra nem mondanám, h csinosak
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!