1/12 anonim válasza:
Szerintem pont eléggé. De igen menő :D, én beszerezném.
2/12 A kérdező kommentje:
Van már csak feketében
2018. márc. 7. 18:55
3/12 anonim válasza:
Én beszarnék azt hinném jön a fejvadász :D
4/12 anonim válasza:
Ummm, kicsit durva. :D
De azért k..va menő, csak hát érted... minden vizet+sarat felszív. Meg mások rálépnek. De amúgy igen, feltűnő lennél.
5/12 anonim válasza:
Elég feltűnően mosnád fel a padlót magad után.
6/12 anonim válasza:
A belvárosban, ahol hátul a tömeg miatt rálépnek, majd 5 méterenként esre hasol.
7/12 anonim válasza:
Ez eszméletlen! :D Nagyon jól néz ki. Én biztos, hogy oda is mennék gratulálni, hogy milyen jó ízlésed van és mersz olyan ruhát felvenni, amilyen valóban tetszik.
8/12 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki, de hova lehet felvenni? Vörös szőnyegre oké, meg esetleg nagyon tiszta beltéri programokra, de utcán hogy mész ilyenben? Felemeled? Vagy húzod magad után, otthon meg minden nap kimosod?
9/12 A kérdező kommentje:
Volt már kiváncsiságból egy napig rajtam.Nem emelem meg és igen ráléptek többször de nem estem el.
2018. márc. 7. 21:06
10/12 anonim válasza:
Menő meg minden, de földöntúli képesség kell ahhoz, hogy ne legyen retkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!