Tényleg hatalmas nagy probléma, ha egy lány hétköznapokon cicanadrágot hord?
Sok helyen olvastam, hogy ez nem is nadrág, nem ideális utcára felvenni stb.
De ha kényelmes akkor miért nem lehet hordani?
Annak van értelme hogy sok nőnek izléstelenül kint van a pitcsája ebből a szhar macskanadrágból?
Mellesleg meg nem értem mi a kényelmes abban ha szorít rád tapad valami otthon a szabadidődben?
Sokan írták ha hazaérnek azonnal levetik a harisnyát, skinny farmert mert egész nap tapad rájuk és sokkal szabadabb érzés egy melegítő mint újra egy cipősdobozba belegyömöszölni magad.
13-as
Az, hogy sok nő ízléstelenül öltözködik és nem tudja, hogy hogyan kell hordani egy cicanadrágot az egy dolog. Attól a leggings még nem rossz, ha normálisan hordod (hosszú feneket takaró felsővel, pulcsival vagy egy ruhával), akkor abból aztán semmid nem látszódik ki és sok mindent tudnék rá mondani, de azt, hogy undorító azt nem.
Másrészt pedig, igen kényelmes. A legtöbb cicanadrág nem szorít, csak szimplán testhezálló, tapadós. Ha pl. valami ilyen latexszerű, bőr utánzatot viselsz, akkor az mondjuk lehet, hogy nem olyan kellemes (legalábbis én nem szeretem), de egy szimpla pamut cicanadrág az nagyon kényelmes, mintha nem is lenne rajtad semmi. Ezért otthonra is szeretem hordani. Valamint én rosszul vagyok a bővebb szárú nadrágoktól, úgyhogy mindenből (farmer, melegetítő) szűkszárút hordok, ami nem azt jelenti, hogy szorít...
Azért egész nap egy passzos mindegy hogy most mivel példálozok lenni és még otthon is folytatni hát nekem piszok jó érzés a búvárruhától megszabadúlni a nap végén és egy szabadidőnadrágot felvenni mert egyáltalán nem kívánok semmi tapadóst még otthonra is.
Egyébként ha egyesek szerint annyira kényelmes a fiúkák miért nem viselik otthonra Zolimanon kívűl ??
Csak a nőknek jár a kényelem?
Bringásokon szoktam látni de van pár aki megfossza magát a szabad mozgástól hogy rávesz egy nevetséges bőszárú térdigérő rideg anyagú mondjuk rövidnadrágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!