Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg hatalmas nagy probléma...

Tényleg hatalmas nagy probléma, ha egy lány hétköznapokon cicanadrágot hord?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy ez nem is nadrág, nem ideális utcára felvenni stb.

De ha kényelmes akkor miért nem lehet hordani?

2018. márc. 6. 22:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Hord csak ne toppal. :) Én is hordom kényelmes praktikus.
2018. márc. 6. 22:40
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Az rendben van, hogy kényelmes meg egy hosszabb, fenék alá érő felsővel rendben is van. A gond azzal van, hogy a cicanadrág olyan, mint a harisnya és ezért pl. egy toppal nem éppen egy ideális utcai viselet.
2018. márc. 6. 22:57
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Pont most írtam egy másik kérdésben a toleranciámról... De a cicanadrág nekem is inkább vastag harisnya vagy aláöltöző típusú dolog, szóval erősen hiányos viselet... Ha elég hosszú pulóver van fölötte, maximum akkor fér bele.
2018. márc. 6. 23:26
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Hosszabb felsővel én is sokat hordok leggingset.
2018. márc. 7. 03:42
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
Nem gáz, szerintem cuki! De vedd fel rövid ruhához, azokhoz a legszebb!
2018. márc. 7. 08:11
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Valóban nem nadrág! Épp ezért hosszított felsővel, tunikával vagy ruhával kell felvenni és akkor teljesen hordható darab. Azzal van baj, ha valaki tényleg nadrágként hordja, tehát rövid felsővel. Na az nagyon gáz.

[link]

2018. márc. 7. 09:06
 7/17 anonim ***** válasza:
3%

Alapjában sporta van kitalálva, de ott pasiknak is, biztos láttál már pasikat ilyenben sportolni, akkor ők is mondhatnák, hogy kényelmes és hordani fogják, persze nem -10 fokba.

Szóval ez ilyen dolog.

2018. márc. 7. 11:09
 8/17 anonim ***** válasza:
34%

Abszolút, közönséges mert senki sem kíváncsi a tevepatádra meg a hátsódra!

Ezt az öltözetet sportra találták ki csak sok izlésficamos nő már vásárolni is ebbe megy!

2018. márc. 7. 11:23
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Semmi gond nincsen vele, de úgy viseld, mintha nylonharisnyát viselnél, szóval segget takaró felsővel, tunikával.
2018. márc. 7. 15:05
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Semmi baj nincsen vele, ha normálisat veszel, ami nem olyan vékony és átlátszó, mint egy harisnya és hosszabb, feneket takaró pulcsival/felsővel vagy ruhával hordod. Én is szoktam, mert szerintem jól néz ki (pl. én tökre szeretem picit hidegebb időben ilyen kötött "pulcsi ruhákkal" is) és nagyon kényelmes is.
2018. márc. 7. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!