Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti furán néznétek egy srácra...

Ti furán néznétek egy srácra ha leggingsben lenne?

Figyelt kérdés

Ilyesmiben:

[link]

2018. márc. 2. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen!
2018. márc. 2. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Természetesen nem. Szeretem azt, ha valaki mer úgy öltözködni, ahogyan a szíve diktálja, és le tudja szarni mások véleményét. Én örülnék neki. :-)
2018. márc. 2. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen
2018. márc. 2. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Ebben a vilagban mar azon se lepodnek meg ha a fiuk rozsaszin szoknyaban jarnanak..
2018. márc. 2. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Én lányokon is meglepődök akik nadrágként viselik a leggingst, na akkor mèg ha férfin látnám 😂
2018. márc. 2. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Semmi nem utal arra hogy ez férfi leggings,ha nyilvánosan akarsz hordani ilyet,válasz futó nadrágot az talán nem annyira feltűnő.
2018. márc. 3. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
86%

Mivel a nők is felveszik a kényelmes ruhákat legyen az női vagy férfi , van rá példa... így úgy gondolom a férfiaknak is jár a kényelem!

Azt hogy erre ki mit szól magasról leszharom.

Én nyáron voltam futónadrágba kutyát sétáltatni ha már nőket látok ebbe bevásárolni akkor ugye nekem is van jogom hozzá, vagy épp szoktam látni egy nőt shortba meg harisnyába bringázni, másnap én is úgy mentem bringázni miért ne alapon és volt rá példa hogy pont ő jött velem szembe.

2018. márc. 5. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!