Mennyire r*bancos megjelenni egy szalagavató afterpartyn latex leggingsben?
Sztem meg tök jó a latex leggings ha jók a lábaid hozzá.
nem r * bancos mivel elég sok csaj azt hord, utcára is. a lényeg h hosszított felsővel vedd fel úgy ízléses és sztem dögös is egyben.
22/F
Nekem nagyon bejon, imadom a leggingst is es bokacsizmamanias vagyok :)))) kulonben minden attol fugg , hogy kin van, ki hordja, mennyire hosszu a polod...stb... de szerintem siman jo es dogos :) bocsi, nincs ekezetem!
37N
Nem r..ancos!Én nagyon csinosnak tartom,persze megfelelő felsővel és cipővel.A telitalpú helyett sarkos csizmát javasolnék,jobban kidobja a lábad,a felső olyan legyen hogy ne azon legyen a hangsúly látványban.
Esetleg egy képet rakj fel.
Oké kezdeném azzal, hogy egyáltalán nem értek egyet az öltözködési stílusoddal, nekem ez nem jön be...(én is hordok leggings-et, csak a latex leggings szerintem már túlzás, de nem rbancos)
Én inkább a bőrhatásúra szavaznék, és az szerintem jobban is nézne ki a telitalpúval...
De ha nem lehet lebeszélni a latexról, megnyugtatlak, szerintem az afterpartyra elmegy (de azért a vacsira kéne egy ruha, vagy valami oda sztem illik elegánsabban kiöltözni)
(Na megfogott a trágárságszűrő...fel se fogtam, hogy te miért csillagoztál - bocsi az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!