Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » én vagyok túl ódivatú a téli...

én vagyok túl ódivatú a téli öltözködésben?

Figyelt kérdés
huszas éveim második felében járok, szóval annyira öreg nem vagyok, de most hogy beköszöntött a hidegebb hét napközbeni mínuszokkal is, mégjobban rácsodálkozom az emberekre az utcán mennyire nem figyelnek az öltözködésre, vagy nem érdekli őket nemtudom. nekem pl. alap hogy egy póló és pulcsira felveszek télikabátot és téli sapkát. sapit egyre kevesebb emberkén látok, nem csak azokon akik kocsiból ugranak be a boltba, de utcán gyalog sem. ma pl. egy kopasz fickó jött velem szembe, nem hinném hogy nem fázott, nekem így is kicsípte az arcom a hideg. néhányan pulóverük kapucniját veszik fel, de sokan még arra sem adnak hogy egy vastagabb kabátot felvegyenek és nem hiszem hogy mindenkinél csak anyagi vonzata lenne. néha igazi ősembernek érzem magam hogy vastag kabátban és szemöldökig húzott sapiban botladozom a télben, és köröttem mindenki sietve szalad a dolgára.
2018. márc. 1. 22:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam volna hogy ilyen kioktató ellenséges véleményeket is fogok kapni még egy ilyen egyszerű témában is :D
2018. márc. 4. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű téma? Egyszerű megoldás! Ne foglalkozz másokkal, és akkor nem kell számolnod ilyen válaszokkal. Ne kutakodj más életében. Miért jó ez? Szerinted érdekel bárkit is a Te, vagy mások véleménye? Ugyan! Dehogy érdekel... :)
2018. márc. 4. 19:17
 13/17 A kérdező kommentje:
te mégis épp nagyon erősen a tudtomra akarod adni a véleményed :D az ember ha közösségben van, mégis vet pár pillantást másra, látja mi történik körülötte, csak meglepődtem hogy másokba nem úgy nevelhették kiskorukban hogy télen fel kell öltözni, kabát, sapka, sál kesztyű stb. dolgok...bár én magam is több dolgot kihagyok belőle és elismerem hogy a vékony réteges is lehet olyan hatékony, meglepett kicsit hogy egyesek még azt is sérelmezik ha én csodálkozni merek rajta miért jó valakinek ha fázik. nem szólok én más életébe:)
2018. márc. 4. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyszerű. Örülünk neki. Nem kell foglalkozni azzal, hogy mások miként nevelkedtek, és miként élnek most. Törődj magaddal, nem kell csodálkozni sem. Vitasd meg magadban az ilyen dolgaidat, ne olyan helyre írj ki egy kérdést, ahol egyértelműen csak vita lesz belőle. Vagy a vitaindítás a cél?
2018. márc. 4. 19:53
 15/17 A kérdező kommentje:
ne akard már megmondani mit csináljak. nem vita, csak normális hangnemű válaszok
2018. márc. 4. 20:45
 16/17 A kérdező kommentje:
elképesztőek vagytok néha
2018. márc. 4. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Ideges vagy? Árt a szépségnek. Ha nem írtál volna ki ilyen bődületesen ostoba kérdést, akkor nem kaptál volna ilyen válaszokat. Érdekes, hogy pont Te mondod, hogy ne mondjam meg mit csinálj, ellenben konkrétan fel vagy háborodva azon, hogy egyesek nem annyira fázósak, mint mások. Nonszensz.
2018. márc. 4. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!