Kamaszok! Hány pár cipőtök van? Nyári és teli cipők, csizmák száma egyaránt érdekel.
Mindez csak azért érdekel,mert az mondta nekem egy lány,hogy egy anyagias k .rva vagyok,csak mert sok,drága cipőm van. Nem értem,hogy cipőktől hogyan lehetne valaki k. rva,de azért nyugtassatok meg,hogy ez nem olyan sok.
Télire:
2 bakancsom van,az egyik 7000 volt,A Deichmannba vettem,ezt szoktam minden nap hordani,illetve van egy ugyan olyan kinézetű bakancsom,ami kínais és 3000 volt.
Őszi,tavaszi,nyári cipők:
- Adidas Superstar,20.000Ft volt
- Vans Old Skool(fekete-fehér,basic) 18.000Ft
- Vans SK8-HI (rózsaszínben) 23.000Ft
- Vans Slip on,18.000Ft
- Puma magasított talpú cipő (a pontos nevét nem tudom) 25.000Ft
- Nike Air Force 29.000Ft
- Deichmann-os virágos sneaker-8000Ft
- Deichmann-os virágos vászoncipő 2500Ft (leárazva vettem,5000Ft lett volna az eredeti ára)
1 bakancs 10000ft deichmanos land rover bakancs
1 pár kínais sportcipő 4000ft
1 pár deichmanos tornacipő 3500ft
1 nyári papucs 1000ft
2 pár newfeel sportcipő összesen 4000ft ért
Nem sok, én fiú vagyok és nekem is van ennyi akkor egy lánynak miért ne lehetne xD
Jó persze aki nem kamasz hanem 50 éves annak persze h sok... csak épp nem nekik szólt a kérdés de nem baj...
Egy fekete bakancs.
Egy barna bakancs.
Egy futocipo.
Egy szandal.
Egy oszi cipo.
18/L.
Egy csizma deichmannban vettem, kb 7000 volt
Egy vászon cipő deichmannban vettem, kb 3000 volt
Szerintem dicsekedni jöttél. Anyagias vagy, ez alapján egyértelműen.
A kamaszfiú aki meg baromságot szólt be hogy nem az 50 évesekre kívancsi a kiscsaj, még buta is mint a tök. De így legalább egál a mérleg: van pénz de nincs ész. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!