Kamaszok! Hány pár cipőtök van? Nyári és teli cipők, csizmák száma egyaránt érdekel.
Mindez csak azért érdekel,mert az mondta nekem egy lány,hogy egy anyagias k .rva vagyok,csak mert sok,drága cipőm van. Nem értem,hogy cipőktől hogyan lehetne valaki k. rva,de azért nyugtassatok meg,hogy ez nem olyan sok.
Télire:
2 bakancsom van,az egyik 7000 volt,A Deichmannba vettem,ezt szoktam minden nap hordani,illetve van egy ugyan olyan kinézetű bakancsom,ami kínais és 3000 volt.
Őszi,tavaszi,nyári cipők:
- Adidas Superstar,20.000Ft volt
- Vans Old Skool(fekete-fehér,basic) 18.000Ft
- Vans SK8-HI (rózsaszínben) 23.000Ft
- Vans Slip on,18.000Ft
- Puma magasított talpú cipő (a pontos nevét nem tudom) 25.000Ft
- Nike Air Force 29.000Ft
- Deichmann-os virágos sneaker-8000Ft
- Deichmann-os virágos vászoncipő 2500Ft (leárazva vettem,5000Ft lett volna az eredeti ára)
Nekem elég sok cipőm van, mégsem vagyok "anyagias q..". Mégis mi köze egymáshoz a kettőnek. Na mindegy.
29 pár cipőm van összesen. Ebből 6 téli, 6 sportcipő, 6 magassarkú, 6 szandál/papucs, és 5 topánka.
Nagyrészét magamnak vettem fizetésből, vagy szülinapra/karácsonyra kapott pénzből.
Már miért lennél anyagias k urva?
Nem a cipőink száma és ára határozza ezt meg hanem a viselkedés.
Sok az irigy ember
Én már nem vagyok kamasz de még nincs fix keresetem (21 éves vagyok)
Sok téli cipőm van.
Van egy 20 soros hd acélbetkós bakancsom
Egy steel szintén 20 soros acélbetétes bakancsom
Egy rohangálos magasabb talpú (talán pull and bear?) bakancsom
Egy kis elegánsabb bőr boka csizmám
Egy demonia bakancsom
Egy geox bakancsom
Egy posztapokaliptikusabb bőr bakancsom (olyasmi mint a régi katonai cipők, fölül van rajta 2 csat)
Tavaszra nyárra őszre
Két pár magasa szárú conversem
Két pár alacson szárú conversem
Egy vans authenticem
Egy másik vans cipőm
Egy t.u.k cicás kis cipőcském
Meg egy szandálom
Hozzá teszem, hogy sok ciopőmet leárazva vettem és kb 2-3 év alatt gyült össze nekem ennyi. Vigyázom rájuk nagyon
Eléggé cipő vagyis inkább bakancs mániás vagyok
Akik ezek miatt beszólnak neked azok szerintem csak irígyek és féltékenyek. Mindenki foglalkozhata a maga dolgával. Senkinek semmi köze hozzá hogy kinek mennyibe kerülnek a cipői. Van aki 1 cipőre költ annyit mint te összesen. Mégsem hinném, hogy anyagias k urva lenne.
Itt talán az lehet a baj, hogy gondolom a szüleid pénze megy erre de ha ők maguknak is olyan árban vesznek cipőt mint te magadnak és nem nyomorognak azért hogy te megvehesd a cipőid akkor nem érzem annyira gáznak (vagyis nem gáz)
Másrész szerintem jobb cipőből minőségibb darabot venni, ami sokáig bírja, mint sz@rokat venni pár havonta. De ez csak az én néző pontom
Érdekes módon akik azt írták, hogy nem sok ennyi cipő azok mind le lettek pontozva.
Nem mintha engem nagyon szíven ütne... :)
Amúgy ezek szerint tényleg sok itt is az irigy ember
#14: engem is jól lepontoztak, pedig csak a kérdésre válaszoltam nekem mennyi van. 😅
11es voltam. 🙂
Már miért lennék anyagias, azt áruld már el?
Mert a saját pénzemet cipőkre is költöm?
Amúgy elárulom neked, hogy rengeteg koncertre járok, plusz szinházba és galériákba, kiállításokra. Szóval a művelődésre is költök, avval is foglalkozom. Egyáltalán nem érzem magamat anyagiasnak.
"Tinike" lennék?
Mert te aztán tudod hogy én mennyire vagyok szellemileg érett 21 évesen...
Vicces ez egész ami itt megy. Azért mert nem mezítláb járok vagy nem 2 cipőm van összesen stb már rögtön anyagiasnak vagyok kikiáltva. De tudid mit: gondolj annak, pont nem érdekel.
20 pár körűl van, mivel adok a megjelenésre
2x Armani (egy arany színű, és egy krokodilbőr)
4x Jordan (Air, Son of Mars, Nyc, Flight)
4x Nike, (Airmax 2017, 90, Air force special year of the snake kígyóbőrrel , és egy régebbi air max modell)
4x bakancs (2 Timberland , és kettő acélbetétes)
2x Bugatti (elegáns, öltönyhöz való)
2x Sendra (cowboy stílusú csizma)
Mindegyik elég drága de talán a három legdrágább :
Armani Krokodilbőrből (125.000Ft)
Nike Air force Special year of the Snake (98.000Ft , Amerikából rendeltem)
Sendra Csizma (kézzel készített, 85.000Ft
17/F
(Ha valakit érdekelne valamelyik, privátban szívesen küldök képet róluk ) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!