Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez grunge stílus?

Ez grunge stílus?

Figyelt kérdés

Amit hordok: kockás ingek,fekete nadrág,zenekaros felsők,néha csíkosat is,bakancsot,turkálós széldzsekit

Kiegészítő:tattoo choker, 3-4 gyűrű,kalap, fekete körmök

2018. febr. 20. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
inkabb egy bena tinilany. minden harmadik kiscsaj igy oltozkodik
2018. febr. 20. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. Az elsőnek van igaza.
2018. febr. 20. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Egyaltalan nem az. Ez inkabb a gyasz/banat stilus szerintem
2018. febr. 20. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyász/bánat? Neked meg mi a bajod utolsó válaszoló?

Amúgy rám is szoktak kisebbségiek ilyet mondani. Meg lefrankeinsteineznek, vámpíroznak, zombinak meg szellemnek neveznek. Szimplán csak azért mert kedvelem a gothic és a metál szubkultúrát, és ez meg is látszik a külsőmön is.

Amúgy olyan, hogy grunge öltözködési stílus nincs. Amit most grungenak neveznek annak semmi köze az egészhez.

Mert a grunge egy alternatív metálhoz kapcsolódó zenei irányzat volt ami a nyolcvanas évek végétől jött létre és a kilencvenes években vált népszerűvé.

A grunge zenészek és azok akik grunge zenéket hallgattak pont leszarták a divatot. Azt vettek fel amiben jól érezték magukat. Ezért szánalmas szerintem, hogy a grungeot és a divatot összemosták és egy divat stílust neveznek annak. Holott köze sincs a kettőnek egymáshoz

2018. febr. 20. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

#3 vagyok

Metalos vagyok enis , volt egy ido akikor ez a kulsomon is meglatszott de igazabol szerintem ez egy fajta “lazadosdi”. Nem hinnem h ennek az oltozkodestol kell fuggenie

Es azert mondom hogy gyasz/banat mert regebben enis megkaptam hasonlo jelzoket es igy visszagondolca igazuk volt mert tenyleg eleg gyasz,bar mar hidegenhagy ez az egesz

Persze ettol fuggetlenul a kerdezo ugy oltozkodik ahogy akar. Egy bizonyos agyi szint felett kutyat nem erdekel

2018. febr. 20. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, igazad van. Szerintem sem az öltözködéstől függ ez. De van aki pl nem lázadásból öltözik így hanem mert ezekben a sötét szinű "gyászos" cuccokban érzi jól magát. Akár szubkultúrától függetlenül is. Pl ameddig nem hallgattam ilyen zenéket akkor sem hordtam nagyon színes cuccokat. Nem is álnak nekem jól a szines ruhák

Amúgy persze úgy öltözködik a kérdező ahogyan akar csak ne kategoritálja be magát olyan dologba amiről talán fogalma sincs. Sajna a grunge mostanra nagyon felkapott lett és majdnem mindenre ráaggatják ezt a cimkét

2018. febr. 20. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Megint #3 vagyok

Regebben en is csak feketeben ereztem jol magam dehat nemtudom, valtozunk, ez van .:P

Nemtudom, en falra tudnek maszni ezektol a bekategorizalasoktol ,foleg ha az adott stilushoz koze nincs az illetonek

Meg még nyáron vagy mikor nem is tudom elterjedt hogy divatbol hordjanak bandas polokat mert hogy az “tumblis” meg “grunge” meg ilyen meg olyan

Hat en azthittem ott ugrok ki a tizedikrol .-.

2018. febr. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!