A "tumblis" grunge stílusnak mik az alapdarabjai? Miket vegyek ha így szeretnék öltözködni?
Miért akarsz így öltözni? A tumblis grunge-nak már semmi köze az eredetihez. Ismersz legalább egy grunge bandát? Nics értelme így kinézni, ha nincs mögötte tartalom. Na de! Hogy mik az alapdarabok:
-szakadt farmer
-színes haj
-bőrdzseki
-farmerdzseki
-szakadt farmer
-bakancs
-térdzokni
-hosszú kabát
-hátizsák
A képek alapján nekem ez jutott eszembe.
Köszi a válaszod!
Eléggé tetszik ez a stílus, de mindig ha vettem valami neten látott cuccot, rajtam mindig vagy nevetséges, vagy túl elegáns hatást keltett.
Egyébként grunge zenét nem hallgatok (rockot, metált igen), de ettől még az öltözködés tetszhet.
Legalább rock és metál zenét hallgatsz. A listához még hozzátenném a bandás pólót, azért nem írtam, mert nem tudtam, hogx mennyire vagy jártas a keményebb zenékben. Úgy felvenni meg egy bandás pólót, hogy nem is tudunk róla semmit, elég nagy hülyeség. Èn a grunge stílushoz tartozom, de a nyolcvanas-kilencvenes évekbelihez.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!