Mit szólnátok ha látnátok az utcán egy divatos, de sajnos nyakmerevítőt viselő csajszit?
Figyelt kérdés
kor és nem is jöhet :)2010. jún. 7. 17:16
1/12 anonim válasza:
Hát mit szólnék? Azt, h biztos balesete volt szegénynek, majd meggyógyul.
2/12 A kérdező kommentje:
értem,de nem röhögöd ki vagy ilyesmi?
2010. jún. 7. 17:27
3/12 anonim válasza:
Szia!
Én arra gondolnék,hogy jaj szegényke ,milyen baleset lehetett és,hogy milyen rossz lehet neki.
Aki ilyen embereket kiröhög vagy bánt,az nem normális.
Ha te vagy a nyakmerevítős csajszi,akkor gyógyulást.
Ja és ha beszól valaki,akkor mond azt neki,hogy nem hiszem,hogy ez olyan vicces,de ha majd neked lesz valami bajod én is kiröhöglek.
Ennyit mondj neki szerintem.
Gyógyulást és Üdv!
18/L
5/12 anonim válasza:
jaj nem akartam elküldeni. tuti nem röhögnéllek ki! ha szép vagy divatos kit érdekel 17F
6/12 anonim válasza:
Azt hogy szegény, valyon mi történhetett vele:(
aki kiröhögi az iszonyú nagy f*sz.Bármikor bárki kerülthet olyan helyzetbe.
8/12 anonim válasza:
azt gondolnám, h basszus, nem lehet jó érzés. de röhögni? miért? szerintem a legkevésbé sem vicces dolog :/
10/12 anonim válasza:
Sajnálnám és átérezném a helyzetet milyen rossz lenne, ha én járnék így. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!