Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki kínaiból...

Szerintetek ciki kínaiból öltözni?

Figyelt kérdés

Én nem tartom annak, de sokszor hallottam már másoktól, hogy vkit ezért lenéznek, vagy hogy be nem tennék kínaiba a lábukat...

Én ezt vhogy nem értem.

Nekem is vannak jobb minőségű ruháim, én is szoktam márkás ruhákat is venni, de egy csomószor lehet tök jó dolgokat kifogni kínaiban is.Ma pl egy olyan fölsőt vettem 2500ft-ért, amit a H&M 12000 ft-ért árul, és a minősége is egész jó.Miért nem az adott ruha számít, miért az, hogy milyen boltból van?

Ti mit gondoltok erről?

2018. febr. 6. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem járok kinaiba de nem zavar ha valaki igen.

H&M ben vásárolok szinte mindig. Igazából az se sokkal jobb. Talán az mégis hogy a ruhákat meretezik szemben a kínai boltos ruhák zomevel.

Nekem L-XL a méretem, kínai kinaiban ilyen nagy sokszor már nincs is....vagy épp 5XL méretben, az meg már csakazertsem.....

2018. febr. 7. 21:31
 12/13 A kérdező kommentje:

11-es,én néha pont fordítva vagyok:D

Annyira kicsi a méretem, hogy pl a H&M basic toppok rám nagyok, még az XS-is :D

2018. febr. 8. 00:15
 13/13 anonim válasza:
Én is szoktam kínaiban is és H&M ben is, C&A ban is , Reservedben is.
2018. febr. 8. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!