Miért gondolják a tinik, hogy ez jól néz ki?
Nem vagyok biztos benne, hogy vágom miről van szó. Illusztrálnád? Önmagában a térdzokni mondjuk az eléggé ifa.. :P Habár lehet csak én vagyok perverz, sőt biztos.
25F
Én még nem láttam ilyet :D
Én akkor szoktam így felhúzni a zoknit, ha lovagolni megyek :D
2.: Ezt a labdát akkor én most így elegánsan elengedném.
Mondjuk a kérdéses jelenséggel még én sem találkoztam, hála a jó istennek, elég idiótán hangzik.
Az én időmben meg szoknyát húztunk a farmer fölé, meg pántos topot a pólóra... Így utólag röhejes, de akkor ez volt a "divat" :D
És még az a bizonyos trapéz nadrág, aminek mindenképp földig kellet érnie, különben hogy néz ki, és ha eső volt, lábszárközépig felszívta a vizet :D
Kettes, igazan megemberelhetned magad, mert ugy viselkedsz, mint egy 13 eves szuz kisfiu. Ez nem a szexualitas kategoria
Amugy kerdezo, fogalmam sincs:D
Szerintem, ha valakinek tetszik, akkor miert ne viselhetne? Nincs azzal semmi baj, ha az ember onmaga tud lenni.
Es nagyreszuk ezert nem tud onmaguk lenni, mert az ilyen emberek, igy latjak az egeszet.
Szomoru, hogy mindenkit el itelunk az oltozkodese alapjan😔
Szerintem fiatal korban mindenki bátran élje ki a kreativitását, öltözködésben is.
Későbbn amikor dolgozni kell menni vagy csak eler egy bizonyos kort, már úgyse teheti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!