Csak a tinik vehetnek fel sortot,20 évesen már "nem illik"?
Figyelt kérdés
Nem is takargatnám a testem,szeretem az alakom.
De mostanában azon agyalok,nem vagyok már tini,hogy sortban legyek. Így is 17évesnek néznek a legtöbben.
#női sort
2017. jún. 2. 19:57
2/9 anonim válasza:
Szóval egyáltalán nem gáz, sőt teljesen normálisnak tartom
4/9 anonim válasza:
xD
20 vagyok én is, de ezen még nem gondolkodtam... :D
5/9 anonim válasza:
Istenem, még ha legalább 40 éves lennél...! De 20 évesen? Viccelsz, ugye?
6/9 anonim válasza:
Én egy unikornis mintas ing miatt gondolkoztam el ugyanezen 24 évesen. :D
Egyébként ha jó az alakod akkor nyugodtan. Ha nem mickey egeres meg swag yolo felsővel veszed fel, akkor simán lehet nőies és letisztult.
7/9 Sunshinedoll válasza:
20 éves vagy bakker, nem 60 ,miért viselkedsz úgy, mintha lement volna a fél életed, könyörgöm, nem csak 17 éveseknek lehet melege, ne legyél nevetséges.
8/9 anonim válasza:
Ezzel a gondolkodással pont hogy tinisen viselkedsz :D nem, nem vehetsz fel 20 évesen shortot, járjál hosszú farmernadrágban, mert ugye 20 felett nem lehet melege az embernek, be van tiltva, sőt, büntetik azt akin egy izzadságcsepp megjelenik -.-
9/9 A kérdező kommentje:
Én is eddig ezt gondoltam..
Csak a jönendőbeli sogórnőm,aki egyébként jól öltözködik,mindig szidja az anyukáját,mert miniruhákat hord 46évesen,miniszokmya stb..
És volt valami olyasmi elejtett mondata,hogy csak a tizenéves tinik hordanak sorot, ő már nem venné fel(30éves)
2017. jún. 6. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!