Ezért gáz lennék nő létemre? Vagy ti mit gondoltok?
Egyetemista vagyok, szinte mindig térdig érő egyberuha, vagy szoknya inggel, vagy valami elegánsabb szett van rajtam, viszont nem költök több tízezret arra, hogy az egyetemen drága, márkás ruhák legyenek rajtam. Sokszor leárazva veszem a H&M-ből őket, a márkás ruhákat meg hétvégente hordom, amikor akár a barátaimmal ülünk be kávézni vagy bármire.
L
Nekem azért kedvenc a H&M mert elérhető áron lehet a cuccokat beszerezni. Farmertol a laza vékony naciig, a basic polotol a meleg pulcsiig, dzsekitol a kabatig, táska, ballerina bizsu...mindenem van onnan.
Nem szeretek sok pénzt adni egy- egy darabert, pedig megtehetnem hogy drágább helyen vásárolok de nekem pl. a farmer az farmer és ugyanazt tudja a h&m mint a levis (volt olyan is így sajat tapasztalat).
Hétköznapokra ücsörögni egy teremben jó a 3000 Ft-os póló a 9000 Ft-os nadrággal.... sőt.... aki leleményes (és idomilliomos) az turizni megy. Nekem 3 gyerek mellett erre már nincs időm, pedig de szerettem a már 1.5 éve bezárt Renovalas turiban vásárolni....
Ne érezd magad rosszul hogy nem talpig guessben ülsz a teremben.
Igazából csak azért fura a kérdés mert egy egyetemista 18-23 eves. A legtöbb ilyen korú lány maximum diakmunkazik vagy ösztöndíj esetleg diakhitel. Kivéve ha jó pénzügyi háttere van, és kap pénzt otthonról.
A legtöbben orulnek ha turizni tudnak menni vagy néha valami plazas ruhadarabot tudnak venni.
Akiknek kevesebb a pénzük azok sem csak ruhára költik. Mozi, kávézó, gyorsétterem, koncertek és más programok.
Így nézve érthetetlen a kérdés.
Egy fiatal puccolo lány tett fel olyan kérdést amit akkor se értenék ha egy 30as irodista dolgozó nő kérdezte volna.
Mert irodában ülve sem gáz a H&Mes egyberuha.
Ennyi erővel veszek levist aminek nem kopik kiba szine és nem is megy mosás közben a színe.itt az előző válaszára reagálok gatya árban.
Amúgy én turibol öltözködöm.igaz gyerek mellett nekem sem mindig jut időm rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!