Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átlagos (=nem túlfizetett)...

Átlagos (=nem túlfizetett) keresetű lányok/nők! Van amiben ragaszkodtok a (drága) márkáshoz?

Figyelt kérdés

Szimpla kíváncsiság lenne, ha valaki szánna a válaszra időt.

Barátnőmmel a minap beszélgettünk, és mutatta, hogy vett egy tizenvalahány ezer ft-os rúzst. Nem irigylem tőle (pláne mert én nem is használok), csak magamban egy picit elcsodálkoztam, mert tudom, hogy a fizetése nettó 120-130 körül van, és egyébként az öltözködésére nem jellemző, hogy szórná a pénzt, pl. cipő a kínaiból és hasonlók. Én úgy vagyok vele, hogy kb. mindent arányosan vásárolok ahhoz a kerethez képest ami egy hónapban a rendelkezésemre áll. Eddig valahogy fel sem merült bennem, hogy máshogy csináljam, bár valószínű van ráció egy drága (tartós) csizmában, kabátban, stb.

Ti van amire sokat költötök a fizetésetekhez képest?

2018. jan. 29. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ruhából nem számít, fast fashion boltokban (NY, H&M, Reserved, Orsay) vásárolok, de ha nem kell valami sürgősen, ott is szeretem megvárni a leárazásokat.

Cipőt a Deichmannban szoktam venni, ugyanígy.

Kozmetikumok esetén inkább az összetevőket, mint a márkát nézem, főleg azok esetén, amit az arcomra kenek.

A legdrágább perpillanat a szemkörnyékápolóm (Bioderma, 3000Ft), de mivel nagyon gyorsan fogy, 3 havonta kell újat vegyek, pont ma vettem kipróbálásra Alverde-t feleennyiért, szebb összetevőkkel.

Illetve a hajápolásban van egy termék, amihez ragaszkodom (Revlon 10 Benefits), de ez is lassan fogy (fél év kb) és szintén 3000Ft körül van.

De minden másból szívesen veszek saját márkásat is.

A BB krémem pl szintén Alverde, nem adnám semmiért, pedig próbáltam korábban drágábbakat is.

Szóval nem, kb nincs semmi, amit a fizumhoz képest drágán veszek, leszámítva az említett két (remélhetőleg most már csak egy) dolgot.

2018. jan. 29. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Cipö, nagyon fontos, h kizárokag bör legyen. Nem márka, hanem bör.

Illetve a szemfestékeim és egy sampon, mert érzékeny a szemem és a fejböröm.

A ruháim 90%-a turis, 1000x jobb minöségüek mint a h&m, vagy orsay, vagy egyéb standard márkák.

2018. jan. 29. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Farmernál veszek olyan márkájút, ahol van normális farmer fazon és nem ezek a lábra cuppanós izék. Erre nem sajnálom, mert ami az átlag boltokban van, azt nem bírom elviselni.

Illetve cipőnél sem a legolcsóbbat szoktam: márkához nem ragaszkodom, de bőr legyen. ezekre költök többet, sokat nem keresek, de kapunk ruhapénzt, így elengedhetem néha magam.

2018. jan. 29. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Mi az hogy túlfizetett?:)
2018. jan. 29. 23:45
 15/17 anonim válasza:
csak cipőben, a többi annyira nem érdekel, csak mérgező azért ne legyen.
2018. febr. 6. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Kabát és cipő,amina fizumhoz képest aránytalanul drágának tűnhet. Mindkettőre lazán kiadok 30-40 ezer forintot, ez kis túlzással a fizetésem harmada. Persze nem minden hónapban szoktunk ilyesmit vasarolni.

Drogerias sminktermekeket használok,amiknek nagy részét joy és Glamour napokon szerzem be 50%os kuponnal(rimmel és max factor)

Ruhákat szinte kizárólag learazva veszek,de elég sokat.

2018. febr. 6. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:
alapozóm, arcradírom és futócipőm van elég drága. Előbbi kettő azért mert olyan hülye kombinált bőrtípusom van hogy ha kicsit zsírosabb cuccokat használok 3 napig akkor úszom a zsírban, ha semmit vagy szárazabbat akkor meg hámlik a bőröm olyan száraz. Utóbbbi azért mert örökletesen gyenge a térdem és nincs kedvem 35 éves koromra lerokkanni.
2018. febr. 12. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!