Csajok más is utál csizmát hordani vagy csak én? Nem idegesít ha egész nap (suliban, munkahelyen) rajtatok van és nem lehet levenni?
Én se szeretek.
Meleg, beleizzad a lábam, nehéz fel-levenni.
Ezért járok télen is sportcipőbe...xDD
In szeretem a JÓ, kényelmes csizmát.
Ritkán kapok olyat, de akkor évekig is hordom :)
Sose értettem, ha valami csak rövid ideig kell vagy nem sokáig kényelmes, miért nem visznek váltó cipőt.
Amikor pl ki kell állnom pár szót mondani felveszem a magassarkút, utána pedig topánkára váltok, pár fotóra meg visszaveszem stb.
Feleslegesen nem terhelem a lábamat.
Télen felveszem a csizmát, bent/otthon topánkára váltok vagy mezitláb. A papucsokat/szandikat nem szeretem.
Amúgy is a váltó cipő normális lenne, több szemszögből is.
Az egyetemen zavar ha meleg a lábbeli, így a vékonyabb bakancsommal próbálkoztam.
Odafelé úton a zebránál elengedtek, de addig nem léptem az útra míg meg nem állt a kocsi. Jól tettem, mert csúszott tovább. Oké, elindultam, és az út közepén megcsúsztam. :D azóta felveszem a vastag bakancsom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!