Férfiak, zavaró számotokra a festett haj?
2018. jan. 18. 20:41
1/8 anonim válasza:
Jók ezek a hajszínek. Mi az hogy jelentéktelen, chh.
2/8 anonim válasza:
Szerintem pont nem érdekli őket, ha festve is természetes hatása van.
3/8 anonim válasza:
Jelentéktelen? Nincs ezekkel semmi gond. Mondhatni szinte csak a barna hajú lányok jönnek be, szóval... :D
Egyébként igen, szerintem jobb ha eredeti.
23/f
4/8 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek, felesleges volna befesteni :)
21/f
5/8 anonim válasza:
Semmi probléma nincs a festett hajjal. De mit számít, hogy mit írunk? Még ha hivatalos statisztika lenne erről, akkor sem lehetnél benne biztos, hogy nem egy olyan sráccal hoz össze a sors, aki kirohanna a világból a festett hajtól:D
6/8 anonim válasza:
Azok a semmilyen színű hajak (legalábbis szerinted) nagyon szépek.
De nyilván aki elégedetlen az festi.
Vagy lehet valakinek már nagyon fiatalon ősz hajszala, is ami miatt festi.
Nem hinném hogy létezik olyan férfi akinek a véleménye befolyasolhatna ebben a dontesemben.
A férjemnek tökmindegy. Észre sem veszi. Maximum ha kopaszra tolnam le azt venne észre.
7/8 anonim válasza:
Dehogy zavaró, sőt! Szebb, mert szebb a fénye és sokat dob egy nőn.
8/8 anonim válasza:
Zavarónak épp nem zavaró, de teljesen szükségtelennek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!