Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, fürdőbe mi a...

Mit gondoltok, fürdőbe mi a jobb, bikini vagy fürdőruha?

Figyelt kérdés

2018. jan. 15. 08:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Egyértelmű hogy a fürdőruha, nem mindenki kiváncsi rád...
2018. jan. 15. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Én a bikinit sokkal jobban kedvelem. A fürdőruha nekem olyan mint ha ruhában fürdenék. Azt szeretem ha minél nagyobb testfelületemet éri a víz,ruha nélkül. Ha viszont kifejezetten úszni megyek, akkor fürdőruha.
2018. jan. 15. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Fürdőruha. Sokkal kényelmesebb, nem csúszik el játék vagy csúzdázás közben, és nem fogsz barnulni, hogy ciki legyen a helye.
2018. jan. 15. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Ha fürdő alatt a Széchenyit érted, Rudast, Lukácsot, ahol kb csak bent vannak medencék, illetve a kientieket is épp csak a az épület falai határolják, akkor a fürdőruhára szavaznék. Nekem mondjk csak bikinim van, nem veszek azért egy fürdőruhát, mert egy évben egyszer elmegyek ide. Ezek nekem olyan "konzervatív" helyek, csomó öreg jár ide ázni, ezért szavaznék a fürdőruhára, de igazából tökmindegy.

Ha viszont ilyen nagy termálstrandokra gondolsz (azokat is fürdőnek hívják), na oda aztán tökmindegy, ott kb még félmeztelenül is mászkálnak nők.

2018. jan. 15. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Férfinak nem jó a bikini.
2018. jan. 15. 11:24
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

Nekem a fürdőruha kényelmesebb, ezért nagyon örülök, hogy újra divat lett és vannak normálisabb darabok is. Nemcsak mamik hordják már, és nemcsak öreges vagy kifejezetten úszáshoz való, sportos darabokat lehet kapni.

Bikinit nyáron hordok, amikor napozok, hogy ne legyen sok fehér folt.

2018. jan. 15. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem tangás bikini, akkor mindegy.
2018. jan. 15. 12:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is hasonlóan gondoltam eddig: inkább fürdőruha. Egyébként igen, Lukács, Veli Bej típusú fürdőkre gondoltam. Köszi a véleményeket!

(És nem, nem gondolom, hogy rám lenne kíváncsi bárki, a strandon sem, ott mégis bikini a dress code.

Ja, és azért fürdőruhában is kíváncsi lennék egy férfira...)

2018. jan. 15. 13:59
 9/11 anonim ***** válasza:

2-es!

Van igazság abban amit írtál valóban olyan mintha ruhába fürdenél csak azt nem értem hogy az a sok hülye fiú aki bőszárú térdig vagy épp az alá érő gatyába rongyol bele a vízbe az mit élvez benne?

Ennyi erővel melegítőbe is mehetnének a vízbe. Ők nem élvezik úgy a vizet mint te?

2018. jan. 15. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert mi a különbség a bikini és a fürdőruha között ?
2018. jan. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!