Mi a véleményetek a fürdőruhámról?
2017. aug. 9. 19:01
2/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon bénák az ilyen fürdőruhák. Előrehajláskor, üléskor buggyosodik, barnulni is idiótán lehet csak benne. Sima szerintem jobban is állna.
4/17 anonim válasza:
Szerintem szép, meg jól is mutat rajtad. Az a zöldes amúgy egy picit még jobban áll. Ja de amúgy az első képen ott husiskának tűnsz, mert visszatükröződik a derekad, és olyan, mintha vastagabb lenne. Így viszont az első is szerintem , mondhatjuk, hogy perfekt. 25/L
5/17 anonim válasza:
szerintem a másik sokkal jobb, amit kommentbe linkeltél
6/17 anonim válasza:
2 vagyok. Igen, a másik sokkal jobb. De tényleg ilyen rövid a lábad, vagy csak a fotón tűnik annak? Ha igen, akkor a hagyományosabb, nem csípőre szabott alsó még jobb lenne, abban hosszabbnak tűnik a láb.
7/17 anonim válasza:
Szerintem a másodiknak linkelt jobb. Mennyi idős vagy?
8/17 anonim válasza:
Öh, rövid a lába? :O Szerintem bomba alakja van. És ezt tudja is. :)
9/17 anonim válasza:
A másodikban jobb az alakja, az elsőben elfolyósabb.
10/17 Sunshinedoll válasza:
Jól áll mindkettő, de nekem az első a fazonja miatt nem tetszik. Nekem az ilyen kötözős, hasban anyagos dolgok annyira nem jönnek be, nem értem, mi bennük a pláne. Értem, hogy szép, meg csinos, de nekem fura.
A másodiknak meg a mintája nem tetszik annyira
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!