Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a 2017-es fürdőruha divat?...

Mi a 2017-es fürdőruha divat? Ki mit hord?

Figyelt kérdés

Csajok, egyrészes, kétrészes, tanga alsós?

Pasik rövid vagy hosszú fazonú, feszes vagy laza?

Milyen anyagú, fényesebb vagy visszafogottabb?

Mintás vagy egyszínű?

2017. júl. 17. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem követem a divatot. Nekem van egy fekete bikinim és egy sötétkék egyszínű egyrészes fürdőruhám. Illetve pár éve kaptam egy hosszú ujjú fekete fürdőruhát amit inkább szörfösöknek ajánlanak, azt azért kaptam mert akkor sokat jártunk csónakkal horgászni és amikor meleg volt csak az volt rajtam kellemesen lespricceltem magam így sokáig hűsített és a nap sem égetett szét.
2017. júl. 17. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet én élek barlangban, de én soha nem tudtam (most sem) hogy mi a fürdőruha divat. Mindig azt veszem meg, ami éppen tetszik. Van két full virágmintás, nyakba akasztós bikinim, meg egy sötétkék fehér tankinim. Egyik sem tanga, de az tuti hogy nekem soha nem is lesz olyanom.
2017. júl. 17. 13:03
 3/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Mostanában elég menő az egyrészes, meg a magas derekú, magas combkivágású darabok.

Nekem van 1-2 örök klasszikus bikinim (sima bugyi + háromszög melltartó), meg néhány tavaly meg idén aktuális darab.

Itthon mondjuk szerintem még mindig a kétrészes a divat, főleg a fiatalok körében, de külföldön egyre több fiatal lányt látok egyrészesben ami szerintem van legalább olyan csinos, mint egy kétrészes. Itthon max divatbloggereken látok egyrészest.

Nekem idén a kedvencem, amit vettem az ez, pont ilyenem van: [link]

Meg ez, ilyenem van sárgában, ezt is nagyon szeretem, bazi kényelmes és csinos:

[link]

Illetve ez a fazon (vagy ehhez hasonló), magas combkivágású, hátul dekoltált egyrészes, másfél-két éve kirobbanthatatlan a fürdőruha divatból, hozzánk kis késéssel érkezett meg, én tavaly nyáron a fél világot felforgattam egy ilyenért :D

[link]

A pasik szerintem a hagyományos kétrészeseket kedvelik. Vagyis emlékszem, mikor felvonultam a pasim előtt egy fekete egyrészesben, mint fenti a képen, mondta, hogy jó-jó, de miért takar el ennyi mindent? :D

2017. júl. 17. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok és fecskét hordtam / hordok. Akármi is a divat. A szörfnadrágokat utálom fördőruhának.
2017. júl. 17. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Férfi vagyok, és olyan úszónadrágot szeretek hordani, aminek van egy kis szára. Illetlennek érezném magam, ha szárnélküliben lennék.
2017. júl. 17. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Én tangás bikinit hordok, feszes anyagút,és egyszínűt.
2017. júl. 17. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Feszülős boxer fazonú fürdőgatyát hordok. A lógós szörfnadrágokat utálom, mert egyrészt kényelmetlen, másrészt szerintem béna is. Meg teleissza magát vízzel.
2017. júl. 17. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Én monokinit hordok. Feszes, rövid.

F

2017. júl. 17. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Száras feszes boxer fazonút. A 3-as válaszolónál a fekete egybe fürdőruha nekem nagyon bejön.
2017. júl. 17. 22:30
 10/11 anonim ***** válasza:
27%

5-! Akkor a te logikád szerint nézve csak illetlen nők vannak a strandokon... :)))

Végülis nyár van, meleg van, ráadásúl még fürdünk is minden ok meg van rá hogy takargassuk magunkat.

Tipikus hiu férfi felfogás! De a csajokról lenézik az ilyenek a maradék ruhát is , viszont magukat takargatják. Persze dugni már pucéran dugnak.

2017. júl. 18. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!