Bőrnadrág pasin?
Figyelt kérdés
Harmadik éve immár, hogy látni férfiaknak szánt műbőr nadrágokat pl a Zarában. Lányok, nők, ti mit gondoltok erről? Menőséges dolog pasin hétköznapi viseseletként, vagy inkább gáz?
2018. jan. 8. 21:59
1/7 anonim válasza:
Jó pasin bőr igen, műnör meg senkin
2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez a sztreccses műbőr nem tetszik pasin.
3/7 A jó édes válasza:
4/7 anonim válasza:
Ez nem menőség kérdése, de ha valakinek tetszik és tudja is hordani, akkor nincs baj vele. De ha csak erőlködni akar benne, inkább hagyja.
5/7 Metionin válasza:
Nekem tetszik a metálosokon és a motorosokon. Csak nagyon nehéz műbőrből olyat találni ami minőségi és nem néz ki hülyén, az igazán jól kinéző bőrgatyák valódi bőrből vannak, az meg gcidrága sajnos.
6/7 anonim válasza:
Én szoktam bőrnadrágot hordani és szerintem vagány. Mondjuk én nyáron is hordom [persze csak ha kimegyek a faluba, itthon minek] de csak kora reggel/délelőtt vagy késő délután/este fele. Fiú vagyok [21] és nem vagyok homoszexuális.
7/7 anonim válasza:
Én szoktam bőrnadrágot hordani és szerintem vagány. Mondjuk én nyáron is hordom . Fiú vagyok [21] és nem vagyok meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!