Lányok szerintetek b***is és gáz egy ilyen gombos felső egy pasin, vagy pedig jól néz ki és szerettek ilyesmit a srácokon? 25f Főképp 20 feletti, érettebb lányok válaszát várom!
2017. dec. 17. 15:42
1/9 anonim válasza:
Miért? Mert ha valai azt irja hogy húúú de jó, akkor veszel ilyet??? De egy sekélyes gyökér vagy...
2/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van
22/L
3/9 anonim válasza:
Ha be van gombolva vagy max az első-második van kigombolva úgy oké. De amikor szétfeszül a hímen a felső és totál kigombolja, mint valami kva, attól rosszul vagyok, az nem férfias, sőt.
35N
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. De nekem a teljesen egyszerű és egyszínű pólók a kedvenceim. De ez se rossz. :D
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki :D Viszont ha tényleg feszül úgy, hogy közben ki van gombolva, elég "meleges" :D
6/9 anonim válasza:
Nem langyi, inkább kicsit egyszerű.
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene egy ilyen a férjemen, csak neki nem kell.
8/9 anonim válasza:
Dehogy b**is,szerintem jól néz ki. (igaz nem vagyok még 20 se,de azért leirtam véleményem mert miért ne)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Utolsó semmi baj, 20 alattiak is kommentelhetnek, csak a kérdés főképp a hozzám hasonló korosztálynak szól! :)
2017. dec. 18. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!