Kényelmes egy ráfeszülős bőrnadrág?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Olyanra gondoltam ami így teljesen rád van feszülve.
Illetve ha valaki még lenne olyan kedves, hogy megmondaná, hogy hol lehet ilyet kapni azt nagyon megköszönném!
2017. dec. 16. 17:42
1/2 anonim válasza:
Fiú vagyok 21 és semmi homoszexuális beütésem nincs. Szeretek bőrnadrágban lenni, abban sétálni. Vettem hozzá nemrég 1 bőrhatású tornacipőt, simát meg 1 magas szárút is a nadrág amúgy ráfeszülős hanem kicsit buggyos, hogy ne legyen b|_|zis. Bár mindegyik nadrág feszül minden ember fenekén legyen az női vagy férfi de szerintem te a leggingsre gondolsz amúgy netről tudsz ilyet meg olyat amit te is szeretnél rendelni. Mondjuk nem értem miért nem írod ki, hogy ki meg mi vagy [fiú/lány.]
2/2 anonim válasza:
21 éves fiú vagyok és semmi meleg beütésem nincs. Szeretek bőrnadrágban lenni, abban sétálni. Vettem hozzá nemrég 1 bőrhatású tornacipőt, simát meg 1 magas szárút is a nadrág amúgy nem teljesen ráfeszülős hanem kicsit buggyos, hogy ne legyen b|_|zis. Bár sok nadrág feszül az ember fenekén legyen az női vagy férfi de szerintem te a leggingsre gondolsz. Netről tudsz ilyet meg olyat amit te is szeretnél rendelni. Mondjuk nem értem miért nem írod ki, hogy ki meg mi vagy [fiú/lány.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!