Lehet csinosan, szuperül, stílusosan öltözködni a Hádából?
Ha van ízlésed és stílusod akkor igen. Én kg-osba járok, a darabáras számomra drága, nem éri meg. A legtöbb esetben ugyanannyiba kerülnek a használt ruhák a darabárasban, mint new yorkerben az újak.
Kg-osba leginkább árucsere után érdemes menni. Ha van a lakhelyeden Humana, oda is nézz be
Csak tudnám miért kell lepontozni azt, aki szereti a Hádát?=/
Kicsit unom hogy ezen az oldalon nem a válaszok hasznosságát pontozzák, hanem az alapján megy az értékelés, hogy kivel egyezik a vélemény és kivel nem
Kedves kérdező, elsősorban vegyük azt számításba, hogy ez a diákmunkával megkeresett pénzedből történne, vagy a szüleid pénzéből. Mert, ha az utóbbi, jobb volna őket is megkérdezni, mit engedhetnek meg. De ahány, család annyi féle, én nem tudhatom nálatok milyen rendszer működik.
A Hádában is a fast fashion tárháza van, ugyanis az Egyesült Királyságból hozzák őket. Amilyen márkát ott megtalálsz, az van a Hádában. Köztük Magyarországon is meglelhető pár, de felsorolok neked párat: Athmosphere(Primark), River Island, Dorothy Perkins, Asos, H&M, Mango, Zara, French Connection, New Look, F&F... stb.
Nagyon jónak találtam jó pár évvel ezelőtt a Hádát. Mikor River Island-es ruhákat találtam max. 3000 forintért.
Én idén tértem haza a szigetországból. Karácsony előtt voltam bent valamilyen leárazáskor, kerek szemekkel hüledeztem. 4590 egy kötött pulóverért, ami használt? Egy használt autót sem az eredeti árán veszek, könyörgöm! Ez szégyen gyalázat.
Én voltam hosszú-hosszú évekig szegény mint a templom egere, és nagyon jól tudom mit tud nyújtani egy turi. De ez olyan, pofátlan kirablása az embereknek, hogy én szégyellem el magam a tulaj és marketingesek helyett.
Biztos van aki tudja, de az első márka amit felsoroltam az a Primark üzletben vásárolható, nos az "odakint" az olcsó bolt. De viccen kívül itt a barátaim körében a New Yorker van számon tartva, mint legolcsóbb "pláza" bolt. És akkor megreckírozom azt, hogy a Primark sokkal olcsóbb tőle. Én ott a nadrágot potom 6 fontért, azaz 2100 Ft-ért vettem. Jó persze van ott olyan farmer ami 13 font, de még mindig 4550 forintnál tartunk. És ez a felső árkategória. Egyedül kabátok mennek 20 font fölé. De ez érthető.
Ezt most azért mesélem el, hogy azért aki ezt most olvassa kapjon egy képet arról, hogy verik át a Hádában az embert. Mert a legtöbb ruhát amit ott látok mindegyik Athmosphere vagy NewLook, ami úgy szint nem sokkal feljebbi kategória mint a Primark.
Tehát, aki most ezt elolvasta, az jöjjön rá, hogy pofátlanul a vásárló szeme láttára verik át őket. Így most már azért megfontolandóbb, hogy megéri-e onnan vásárolni.
Persze a másik kézben, aki kifejezetten a márkák miatt megy, ami Mo-on nem fellelhető, az vagy újonnan eredeti oldalról vásárol, vagy pedig a Hádából. De szerintem használt ruháért (mégha nincs is semmi bajuk) is pofátlanság ilyen összegeket elkérni, ami sanszosan vetekszik, vagy megközelíti az eredeti bolti árakat.
Én személy szerint ár-érték arányban az F&F-ben szoktam vásárolni és főleg ha akció van. És mégy egy érdekesség, hogy nem mindig érdemtelen külföldről rendelni, mert ha már felhoztam az F&F-et. El kell, hogy mondjam, ugyan azért a ruhadarabért kevesebb pénzt kell fizessek külföldön, mint itt. És ezt a H&M stb-nél is megfigyeltem.
Ezzel Isten ments, hogy bárkit is eltérítsek vásárlási szokásairól, viszont gondoltam lehet van akinek ez egy hasznos információ volt. Én úgy gondolom, mindenki ott vásárolt ahol akar, és annyiért amennyiért akar. Ezennel kívánok mindenkinek jó vásárlást. B.Ú.É.K.
Én néha-néha benézek a Hádába, de nem nagyon talalok magamnak értékelhető darabot és nem is olyan olcsó. Na meg az a tipikus turis szag..... Szerintem az tud csinálni ott jófogást, akinek ismerőse dolgozik a boltban vagy a délelőtti órákban be tud nézni.
En inkabb kivárok egy szezonvégi leárazást, ahol jó minőségű, nem használt cuccot veszek féláron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!