Nem tudok öltözködni, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Mindenre sajnálom a pénzt,azért is mert amit ruhát ha megveszek azt meg is bánom,mert sosem kaptam még senkitöl visszajelzést hogy tettszene nekik.2017. dec. 12. 09:40
1/6 anonim válasza:
Pucéran flangálsz ilyen hidegben is?
2/6 A kérdező kommentje:
Adomány ruhákba járok
2017. dec. 12. 12:58
3/6 anonim válasza:
Menj el kilós turiba, ott egész jó cuccokat ki lehet fogni tök olcsón.
4/6 anonim válasza:
Ezt nem értem. Engem se dicsérnek napi szinten de attól még feloltozok rendesen és csinosan.
Nem kell méregdrága cuccokat venni, de azért igényesen feloltozni alapvető fontosságú.
A pénzt meg sajnálni normális ruhákra nem szabadna.
5/6 A kérdező kommentje:
Ömbizalomhiányos vagyok valószinü,minden ruhába frusztráltan érzem magam,pl vagy nagyon melegem van,vagy nagyon fázok. Nem tudok venni egy normális farmert mert,nadrágot azt nehéz nagyon kiválasztani,na és a hozzávaló cipöt is,felülre meg ha inget veszek ilyen idöbe akkor megfagyok,de kabátba meg fázok.Mondjuk ha egy lány linkelne pár jó ruhát ami ilyen idöbe szerinte jól áll egy pasin,azt megfontolnám.
2017. dec. 12. 15:46
6/6 anonim válasza:
Tesvtérem, a smart casual mindíg jó választás (persze nem gyártósori melóra). Nézd meg a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!