Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csinaljak, ha ilyen bena...

Mit csinaljak, ha ilyen bena formaju a fenekem?

Figyelt kérdés

Szoval genetikailag ilyen fokhagyma gerezd formaju a fenekem, ennek ellenere nagyon kerek, rendesen ugy domborodik, olyan , mint ket egymasmelle tett fokhagyma gerezd,mashogy nem tudom elmagyarazni. :D Annyi a baj, hogy a csipom nem tul szeles, igy hosszukas formaju a hatsom. Ilyen, mint a jobb folso sarokban levo kepen.

[link]

Ezekkel idaig meg mindig semmi bajom, inkabb az zavar, ahogy a farmer all rajram: sehogy. Nem vag be alulrol az anyag a ket part koze, es nem emeli ki a fenekem domboru formajat. Ilyesmi a hatas. (Csak azt kell nezni, hogy lelapitja a nadrag, nem a formajat)

[link]

[link]

[link]

Tehat nem koveti a farmer a formakat, hanem ugymond, osszefogja egy nagy kerek egessze, es ugy meg at a labam kozott, semmi kerek husi alul, semmi fenek falatka. Mintha pelenkat hordanek a nadrag alatt.

Pedig annyira szeretem a farmereket, sajnos nincs sok, pont ez miatt, mert nagyon benan nez ki rajtam. Leginkabb szteccses anyagu , farmer hatasu/szinu nadragokat hordok, de mar ugy unom, szeretnek par igazi farmert. Tudom, mondanatok a sportot, de attol a csipom nem lesz szelesebb, raadasul a labaim is kozel vannak egymashoz, nem lehet a combom kozott atkukucskalni. Ennek ellenere vekony vagyok, vekony a derekam is. Sztreccs nadragban nem nezek ki olyan rosszul, de mar nem ezem jol magam bennuk, en is szeretnem, hogy ilyen jol alljon rajtam egy farmer.

[link]

[link]

[link]

Valami tanacs esetleg, vagy tapasztalat? Nagyon megkoszonnem!

2017. dec. 27. 10:46
1 2
 11/12 Sunshinedoll ***** válasza:

Vegyél sztreccsesebb anyagú farmerokat, a keményebb anyagú + fura szabású gatyák az én s-ggem is nyomják, pedig nekem nem kicsi a fenekem.

Mellé meg edz fenékre minél nagyobb súlyokkal.

2017. dec. 27. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Gyere el vívni! A vívás pont azokat az izmokat dolgozza meg, amiktől jó feneked, és combom lesz! Az összes vívó csajszinak jó combja és feneke van. Már-már zavarba ejtően jó... Csak ajánlani tudom, és még sikerélményt is ad!
2017. dec. 27. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!