Mit csinaljak, ha ilyen bena formaju a fenekem?
Szoval genetikailag ilyen fokhagyma gerezd formaju a fenekem, ennek ellenere nagyon kerek, rendesen ugy domborodik, olyan , mint ket egymasmelle tett fokhagyma gerezd,mashogy nem tudom elmagyarazni. :D Annyi a baj, hogy a csipom nem tul szeles, igy hosszukas formaju a hatsom. Ilyen, mint a jobb folso sarokban levo kepen.
Ezekkel idaig meg mindig semmi bajom, inkabb az zavar, ahogy a farmer all rajram: sehogy. Nem vag be alulrol az anyag a ket part koze, es nem emeli ki a fenekem domboru formajat. Ilyesmi a hatas. (Csak azt kell nezni, hogy lelapitja a nadrag, nem a formajat)
Tehat nem koveti a farmer a formakat, hanem ugymond, osszefogja egy nagy kerek egessze, es ugy meg at a labam kozott, semmi kerek husi alul, semmi fenek falatka. Mintha pelenkat hordanek a nadrag alatt.
Pedig annyira szeretem a farmereket, sajnos nincs sok, pont ez miatt, mert nagyon benan nez ki rajtam. Leginkabb szteccses anyagu , farmer hatasu/szinu nadragokat hordok, de mar ugy unom, szeretnek par igazi farmert. Tudom, mondanatok a sportot, de attol a csipom nem lesz szelesebb, raadasul a labaim is kozel vannak egymashoz, nem lehet a combom kozott atkukucskalni. Ennek ellenere vekony vagyok, vekony a derekam is. Sztreccs nadragban nem nezek ki olyan rosszul, de mar nem ezem jol magam bennuk, en is szeretnem, hogy ilyen jol alljon rajtam egy farmer.
Valami tanacs esetleg, vagy tapasztalat? Nagyon megkoszonnem!
Vegyél sztreccsesebb anyagú farmerokat, a keményebb anyagú + fura szabású gatyák az én s-ggem is nyomják, pedig nekem nem kicsi a fenekem.
Mellé meg edz fenékre minél nagyobb súlyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!