Vettem wellnessezéshez egy tanga bikinit, viszont a nyáron sima bikinit hordtam, ezért a fenekem nincs lebarnulva, így elég furán nézek ki benne, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 19:28
1/9 anonim válasza:
Ha már nyáron nem volt fontos, hogy meztelenül fürödj és a napon lebarnulj ott, akkor valahogy bírd ki normál fürdőbikinibe.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem azért vettem meg tök drágán, hogy ne hordjam...
2016. okt. 3. 21:05
3/9 anonim válasza:
umm,szolárium? Több krémet tegyél oda, ahol rendesen barna vagy,és ahol fehérebb vagy,ott csak vékonyan..
Igaz van különbség a nyári barnulás és a szolis között, de hátha. Illetve barnítókrém.. valamennyire javít a helyzeten
4/9 anonim válasza:
A szűk wellness medencékben elég ízléstelen dolog idegenek arcába tolni a valagad.
5/9 anonim válasza:
Osztom az utolso velemenyet!
Kozonseges..
6/9 anonim válasza:
menj el szolizni.
(am írtam neked üzenetet...)
7/9 anonim válasza:
Jövő évben is lesz nyár... most azt ez egy nyamvadt wellnessezést kibírod sima bikiniben, ha már jó volt az egész nyárra. Vagy szoli.
8/9 A kérdező kommentje:
Ilyet vettem, [link]
Szerintem egyáltalán nem ízléstelen.
Szoliba nem szoktam járni, ha szombatig elmegyek minden nap akkor szerintetek még látható lesz a különbség, ha már most sem annyira drasztikus?
2016. okt. 4. 18:07
9/9 anonim válasza:
Hát ez a tanga egyáltalán nem közönséges. Ez egy teljesen jó, szolid fazon, és jól fog mutatni, ha formás popsid van. Nyugodtan felveheted. :) Ha van egy pici színeltérés, az nem gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!