Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MIt csináljak, ha a fenekem...

MIt csináljak, ha a fenekem kilóg a gatyámból? :S

Figyelt kérdés
szinte mindig kilóg vagy a bugyim, vagy a fenekem, de az öv pedig szorít vékogóny vok, és szinte minden öv úgy van hogy a lyukakból sosem jó egyiksem csk pl két lyuk közötti kiszúrva meg csúnya, mit csináljak? 12/L
2012. jan. 27. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Szedjél fel magadra pár kilót:)
2012. jan. 27. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nem jó méretű nadrágot hordasz...próbálj meg másikat.
2012. jan. 27. 18:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Jóméretű, sőt gumis nadrágból is kilóg. És a hízással már próbálkoztam, de nemmegy:S minden nap mekiben sajtburgermenü csomó coca-cola, mégsincs egy deka felesleg sem:S
2012. jan. 27. 18:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél csípőgatyát. Abban úgyis mindenkinek a segge legalább a duplájának néz ki.
2012. jan. 27. 18:27
 5/14 A kérdező kommentje:
De nekem csk az kényelmes sajnos, a másik olyan fura.
2012. jan. 27. 18:29
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Jah, kérem, akkor szokd meg, hogy kilóg a segged.
2012. jan. 27. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy vagyok, egész órán csak a pólómat huzogatom :S köss pulcsit a derekadhoz, vagy hosszú póló, más lehetőség sajna nincs...:/
2012. jan. 27. 20:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen hosszú póló bejött, de akk is zavar, és még ígyis húzogatom a gatyám, mert lehet h a póló pl. felgyűrődött vagy valami.:S Azért írtam ide, mert amiket mondtak (ittis) azok nem jöttek be, az egyetlen a nadrágtartó lenne ami eszembejut, dehát mégsem járhatok nadrágtartóban, elég furcsán néznének...
2012. jan. 27. 20:20
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Hidd el, kilógó fenékkel is furán nézel ki. Nem mellesleg, 10-15 év múlva akut vesemedence gyulladásod is lehet, vagy non-stop felfázások. De te tudod.
2012. jan. 27. 20:32
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Most mivan? Ha vékony vagy akkor hogy lóghat ki a segged?

Basszus, én vékony vagyok, de nekem nem lóg ki a seggem. Nem kell majmolni a többieket a csípőgatyákkal, ha annyi eszed nincs, hogy esetleg amiatt van ki a hátsód. Ha meg kicsi az öv, vegyél nagyobbat, van sokféle, valamelyiknek csak jó a lyukazása, sőt van olyan, ami nem lyukasztott, magadnak állítod be ahol kell!!

Nem áll jól a többi fazonú? Ne nevettess! Nem csak a csípő és a 'nem áll jól' típus van, hanem sokkal több féle naci. Ha a bugyid is kivan, akkor vegyél kisebb bugyit (nee) vagy nagyobb nacit (inkább ezt). Valami oka csak van.

Mért írjátok h hízzon? Akkor jobban kilógna a ...ja. Ő írta, hogy már így is kivan. Nem kell agyonra feszülősbe öltözni. Ha meg nem szabályos a testalkatod, vagyis aránytalanul nagy valami rajtad, akkor orvos, hormonok. De nem hiszem, hogy ez lenne, mert akkor a szülők vittek volna már oviban orvoshoz.

Szóval ne rinyálj, 12 évesen azt se tudod hogy mit csinálj, anyucit kérdezd, ő jobban ismer nálunk, lát is (amit mi nem), és ő segít majd (és nem, az anyukák nem ódivatúak, csak mert idősebbek).

2012. jan. 27. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!