Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barátomnak szeretnék venni...

Barátomnak szeretnék venni egy pólót, sajnos a méretét nem tudom. Kb.175-180 cm és 75 kg, vékony testalkatú. Mekkora lehet a megfelelő méret?

Figyelt kérdés

2017. dec. 17. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Megnézed mi van beleírva a mostaniba, amikor leveszed róla
2017. dec. 17. 09:47
 2/9 A kérdező kommentje:
A következő találkozóra szeretném neki vinni, addig sajnos nem fogom látni. Ezért is írtam ki a kérdést, és tudtam, hogy lesz egy szerencsétlen, aki ezt válaszolja. Ha meg megkérdezem, akkor nem lesz meglepetés.
2017. dec. 17. 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Kb L-es férfi méret. A barátom kicsit magasabb, ő XL-t hord.
2017. dec. 17. 10:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. dec. 17. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha izmosabb/húsosabb a karja,akkor az XL jobban áll,de ha átlagos,akkor szerintem elég az L :)
2017. dec. 17. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

(Ja, úgy fog lebegni rajta, mint árbócon a vitorlavászon. Hát akinek úgy tetszik... Ahogy manapság szabják és számozzák a pólókat, egy S-es is térdig ér akárkinek. És ketten beleállhatnának. Na mindegy, nem szóltam semmit.)

Amúgy egy ilyen méretű fiúnak egy 45cm széles és nyakkivágás aljától a ruha aljáig 60cm póló tökéletesen megteszi, de szerintem mérd le az araszoddal valamelyik meglévő pólóját, azt ahhoz hasonló méretűt keress. Meg se nézd milyen számozást írtak bele, mert az nem egzakt mérés, hanem egy hazudozás. Simán leveszel egyazon boltban két pólót, aztán az S-es nagyobbra van szabva a másik fazon L-esénél. Mi sem természetesebb.

2017. dec. 17. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom 183 centi, 70 kiló kb és az M-es simán jó. L-es szerintem lehet lógna rajta.
2017. dec. 17. 14:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak mind! :)
2017. dec. 17. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:

A 188 cm 100kilos férjem (de vékony alkat a súlya ellenére) L méret kell.

M bőven elég a pasidnak de talán az Sis jo.

a férjem legjobb barátja 175 cm és kB 70 kiló és S méretű pólókat hord.

2017. dec. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!