Barátomnak szeretnék venni egy pólót, sajnos a méretét nem tudom. Kb.175-180 cm és 75 kg, vékony testalkatú. Mekkora lehet a megfelelő méret?
(Ja, úgy fog lebegni rajta, mint árbócon a vitorlavászon. Hát akinek úgy tetszik... Ahogy manapság szabják és számozzák a pólókat, egy S-es is térdig ér akárkinek. És ketten beleállhatnának. Na mindegy, nem szóltam semmit.)
Amúgy egy ilyen méretű fiúnak egy 45cm széles és nyakkivágás aljától a ruha aljáig 60cm póló tökéletesen megteszi, de szerintem mérd le az araszoddal valamelyik meglévő pólóját, azt ahhoz hasonló méretűt keress. Meg se nézd milyen számozást írtak bele, mert az nem egzakt mérés, hanem egy hazudozás. Simán leveszel egyazon boltban két pólót, aztán az S-es nagyobbra van szabva a másik fazon L-esénél. Mi sem természetesebb.
A 188 cm 100kilos férjem (de vékony alkat a súlya ellenére) L méret kell.
M bőven elég a pasidnak de talán az Sis jo.
a férjem legjobb barátja 175 cm és kB 70 kiló és S méretű pólókat hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!