Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sajnos elszomorit hogy az...

Sajnos elszomorit hogy az utobbi időben egyre divatosabbak a vekony kis mellü lányok. Mindenki fogyozik es eltuntek a nőies nők! Ti mit tapasztaltok? F

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 07:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ez a divat. Én NEM vagyok dagadt,duni,hájas, de én is elkezdtem fogyózni. Egy 15kilót leakarok dobni,hogy sovàny legyek. 163 cm vagyok és 58kg. Kis mellű persze akkor sem leszek, de nem tehetek róla,hogy nem nézek ki úgy mint fogas és a "melleim" nem "mazsola" méretűek.

19/L

2017. júl. 21. 07:22
 2/32 anonim ***** válasza:
0%

mint egy fogas*

19/L

2017. júl. 21. 07:22
 3/32 A kérdező kommentje:

Regen elmentel dgy discoba, tele volt mosolygós nőis nőkkel..

Most meg sehol semmi, csak vekony, szetsminkelt műnők...

Sajnos sehol egy csöcsöcs termeszetes szépség :))

F30

2017. júl. 21. 07:24
 4/32 anonim ***** válasza:
14%
Ha nézted a híreket nem rég volt az hogy még Palvin Barbi is ducinak kövérnek számít már a divat világban. Pedig Ő nem sovány . Az emberek meg mindig a Divatot követik mert a társadalom azt fogadja el szexinek. Régen nem volt szégyen a + kg mert akkor az volt a divat ennyi...
2017. júl. 21. 07:34
 5/32 anonim ***** válasza:
0%

Én sem kezdtem volna fogyózni,ha nem az lenne a divat,hogy sovány legyen minden csaj és kis mellű nagy fenekű. Már agyfa#t kapok ettől,hogy mindenhol ezt nyomatták. És nem szeretném azt hallani,hogy dagadt vagyok, mert még sosem mondták, de lassan már ott tartunk,hogy annak leszek titulálva és a társadalom nem fogadja el az átlagos testalkatúakat (sem)

19/L

2017. júl. 21. 07:38
 6/32 anonim ***** válasza:
82%

Jajj elnézésed kérjük, hogy kis mellel rendelkezünk.

Nem vagyok gebe, csak ekkora mellel áldott meg az élet. Akinek nem tetszik az kinyalhatja a.....(Amit akar :P)

30 évesen különben se buliznod kellene már. :D Majd ha 20+ farkad lesz, kigyúrt tested, havi fél millás fizetésed akkor esetleg válogathatsz.

És még a nők a felszínesek. Sírok.

18/L

2017. júl. 21. 07:39
 7/32 anonim válasza:
18%
Egyáltalán nem válogat, csak neki a nőies alakú nők jönnek be. (És még sok más férfinak is) :) És igazat mond, manapság kevés a jó alakú nőies nő, aki nem 50 kilós vaságyastól, vagy nem fitneszb*zi és nincs agyonsminkelve.
2017. júl. 21. 07:55
 8/32 anonim válasza:
85%

Hát, szerintem ez épp fordítva van: eltűnt az egészséges, "normál" testalkat és helyette vannak a debellák és a zsírzsákok (a magyar jelen pillanatban jócskán benne van a testsúly-élmezőnyben). És erre jön még a zsírfetisizálás, meg a #fatacceptance.

Amikor én felnőttem (80-as évek), abszolúte nem volt ennyi hájas gyerek: egy 30-as osztályba egy-egy jutott. És persze a fiatal felnőttek közt sem volt rosszabb arány.

2017. júl. 21. 07:56
 9/32 A kérdező kommentje:

Pont te vagy akire a kerdesbe utaltam.

:))

2017. júl. 21. 08:00
 10/32 anonim ***** válasza:
57%
Semmi bajom a sovány nőkkel, ha a soványság az adottságaiból adódik. Ha egy nő 170 cm és 65 kg, ne kezdjen fogyózni, mert a 40 kiló a szép!
2017. júl. 21. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!