Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sajnos elszomorit hogy az...

Sajnos elszomorit hogy az utobbi időben egyre divatosabbak a vekony kis mellü lányok. Mindenki fogyozik es eltuntek a nőies nők! Ti mit tapasztaltok? F

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 07:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%

9#

De drága vagy, hogy gondolsz rám. :)

Az már mellékes, hogy miért.

2017. júl. 21. 08:14
 12/32 anonim ***** válasza:
11%
Hurrá! Végre egy pasi, aki nem a vékony nökre bukik 😘
2017. júl. 21. 08:22
 13/32 A kérdező kommentje:
#13 nőiesre :)
2017. júl. 21. 08:28
 14/32 A kérdező kommentje:
Akarom mondani #12 ;)
2017. júl. 21. 08:28
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

És férfias férfiak hol vannak?

A mai férfiak simán elmennek nőnek.

Egyébként nem tudom mire veri itt magát néhány ember.

Méghogy az a divat, hogy "vékonyság". :D

Talán elég ha annyit mondok: Kim Kardashian.

Baromira nem az anorexiások vannak most " előnyben".

Vagy ti hol éltek?

2017. júl. 21. 08:34
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
15nel a pont
2017. júl. 21. 08:38
 17/32 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom 1 nőt hoztal fel ellenpéldanak aki szetvan műtve, es többet kolt a kulsejere mint egy halando es az hogy beszelgetunk az nem tudom miert " veri magat ".

De ha te igy osztasz, mutass egy kepet magadrol ha ekkora lórol beszelsz.

Koszi

2017. júl. 21. 08:48
 18/32 anonim ***** válasza:
83%

Mindenhol a kövérebb nőket nyomatják... elég ha beírod hogy ,,cool" size mert igen a kövér nőket így nyomatják.

Naponta látok egy olyan cikket hogy cool size modellek ezt meg azt viselik, milyen nőiesek stb stb.

Nem mindenkinek az a nőies ha bele tud kapaszkodni a nő hasába vagy a 2 combja akkora mint másfél-két férfi törzse.

A cici meg a fenék meg mindenkinek a magánügye:)

2017. júl. 21. 10:45
 19/32 anonim ***** válasza:
77%
Úristen miez a kérdés🤦🏼 .Elnézést kérek,hogy kis mellem van,sajnos ezt nem tudom befolyásolni..🤷🏼 Bocs,hogy vékony vagyok..nem tudok hízni🙅🏼.De hála a jó istennek az olyan férfiaknak amilyen te vagy nem tetszem,és nem is akarok.🙏🏻Senki nem mondja a nőknek,hogy fogyókúrázzanak,ők maguk döntik el,és nem kell a felszínes duma,hogy "70kilósan kinéznek a gebe lányok maguk közül..."meg,hogy "a mai férfiak csak a vékony lányokat szeretik,muszáj fogyóznom.."itt a példa lányok ez a 30as úriember szereti a "nőies"telt hölgyeket.Mindenbizonnyal az úr teljesen jól néz ki,ha így kritizálja az embereket..Jó parti lehet én rohannék a helyetekben!!🤙🏻
2017. júl. 21. 10:49
 20/32 A kérdező kommentje:
Gondolom te 15 vagy es nagy az elettapasztalatod :)
2017. júl. 21. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!