Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sajnos elszomorit hogy az...

Sajnos elszomorit hogy az utobbi időben egyre divatosabbak a vekony kis mellü lányok. Mindenki fogyozik es eltuntek a nőies nők! Ti mit tapasztaltok? F

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 07:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem,egyáltalán nem 15éves vagyok.De úgy gondolom ez nem is tartozik rád,hiszen te lenézed az ilyen típusú lányokat.👏🏻
2017. júl. 21. 11:02
 22/32 anonim ***** válasza:
38%

71%-os és? Akkor neked most mi a gondod? Az a baj,hogy a kérdező nem akar tele vàgni g#vel mert vékony vagy???? Vagy reklámozod magad?? Komolyan nincs baj azzal ha vékony vagy ki a s#r mondta,hogy baj??? Nem kell belátnod azonban, de ma már igenis az a divat,hogy vékony lány,vékony lányok. Ez nem azt jelenti,hogy az alapból "fogas" alkatúak tehetnek arról,hogy ez az elfogadott. Csak a baj az,hogy az átlagos testalkatuak sincsenek elfogadva, beléjük van verve,hogy sz#ok, mindenhol azt nyomattják,hogy fogyni,fogyni,fogyni,vékony nők. Persze,hogy minden nem sovány, de amúgy normális kinézetű lány IS már elkezd fogyózni, mert a csapból is az folyik,hogy a kis mellű nagy fenekeű deszka a nyerő. Ez nem a te hibád, örülj neki,hogy vékony vagy b#meg!

Elmegyek ruhát venni és sehol nem találok a méretembe. Csak S-s vagy XXXXXLL méretek vannak. M,L-s már alig van. De tényleg! Minden felső picike, ha még jó is lenne rám egyszerűen megakad a CSUKLÓMNÁL annyira feszített szűkített a ruha ujja. Kb olyan szűk mint a kis ujjam. A nadrágok is nagyon szűkítettek és áh..A 163cm-mel és az 58kilómmal nem vagyok dagadt szerintem, de sovány sem. Nagyon megnézem milyen ruhát veszek. Nem csak azért,mert ez a gond..hanem mert minden KIVÁGOTT,TÉPETT,RÓZSASZÍN,ÉS MINDENKINEK ugyan olyan ruhája van. A p#a nadrágoktól is kivagyok már.

Hozzáteszem most voltam bikinit venni. Röhej volt az egész próba idő. Sima körte méretű cicim van,..ma már ez a NAGY kategória. De nagyon nehezen találtam a méretemben. A többi melltartó,bikini meg KIVOLT TÖMVE. Ahogy elment mellettem egy pasas és látta,hogy már régóta válogatok oda jött segített nekem. Ő jegyezte meg,hogy a két véglet..kicsi kimötött sz#ok és óriàsi mell méret amibe még 10 dinnye elférne a mellem mellett. Nagyon sokat nevetett ezen, a srác mondta,hogy amerre néz mostanában mindenhol kitömött bikinit lát, de nincs a csajoknak cickójuk vagy akkora mint a ház. F#k!

19/L

2017. júl. 21. 11:16
 23/32 anonim ***** válasza:
94%
Én pont azt vettem észre, hogy ahhoz képest, amikor én voltam tini (10-15 éve), akkor nagyobb divat volt ez a sportmodell, vékony testalkat, most meg egyre inkább elfogadják a fenekesebb lányokat. Fogyózni meg mindenkor fogyóznak sokan.
2017. júl. 21. 13:36
 24/32 A kérdező kommentje:

En sajna nem talalok nőis csajt ;)

Vagy aki ramirt hogy az, ő 16 eves ;))

2017. júl. 21. 13:38
 25/32 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Ez téged minek visel meg lol? Ugye vágod, hogy a npk nem azért léteznek, hogy neked megfeleljenek? Kit érdekel, mit akarsz.

Én is örülnék, ha több normális, nagy farkú, izmos pasi lenne, aki hajlandó és tud is főzni és nem az anyja szoknyába kapaszkodik 30 évesen is, de az élet nem ilyen könnyű.

Csak sikerül neked is feldolgozni, hogy a genetika azt csinál a nőkkel, amit akar.

2017. júl. 21. 16:12
 26/32 anonim ***** válasza:
54%
A kérdező biztosan egy ronda antiszoc szerencsétlen
2017. júl. 21. 19:00
 27/32 A kérdező kommentje:
Biztos.
2017. júl. 21. 23:33
 28/32 anonim ***** válasza:
90%

Engem spec nem szomorít el, mert az ízlésem :P

Akárhogy is nézem nekem egy vékony(akár "nagyon" is), kis mellű lány ugyanúgy nőies, sőt épp az ellenkezője nem tetszik.

(arról nem is beszélve, hogy természetes módon hogy növelje a mellét? bár nekem amúgy sem tetszik a nagy, főleg a vékony alakhoz képest + nem vagyok mellcentrikus, így hidegen hagy :D)

Ízlés kérdése, egyébként nem tudom, hogy hol laksz, de látok bőven teltebb avagy neked "nőies" lányokat/nőket.

Amúgy nem csak utóbbi időben divat a vékony, elég csak a fűzőkre gondolni és mi mindent megtettek érte... minden volt csak nem egészséges.

Én nem nagyon tapasztaltam ezt, szerintem akad mindkettőből bőven, de kíváncsi vagyok pontosan milyet is értesz a nőies alatt

21f

2017. júl. 22. 12:17
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a szégyen, hogy dagadtnak lenni lett a divat, és a ducira mondják, hogy átlagos. Kiakasztó! Egészség szempontjából meg inkább vagyok sovány. Így a szervezetem még megkap mindent ha odafigyelek az étkezésre (ezt teszem), viszont felesleggel már igencsak rakódik le a koleszterin meg mindenféle felesleges szar az érfalaktól kezdve egészen a segglyukamig a legkisebb szegletbe is, hogy aztán 40 évesen kezdődjenek a gondok (vagy még előbb). Unom már a sovány emberek szidalmazását. Akinek nem tetszik az alkata, ne koplaljon, hanem takarodjon az edzőterembe!
2017. júl. 29. 14:06
 30/32 anonim ***** válasza:
52%

Hol éltek emberek?! A nagy mell-nagy segg lett a divat!

Pont, hogy a deszka csajokat nézik le.

Én márcsak tudom. :(

2017. júl. 29. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!