Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eben a hidegben mindenki húz...

Eben a hidegben mindenki húz harisnyát a nadrág alá?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi időt leszek a szabadban.

Ha csak 1-2 óra hosszát, akkor még mínusz 5 fokban sem veszek fel harisnyát.

A lábnak (vénáknak) nem kell melegben lennie. Én ráadásul visszeresedésre hajlamos vagyok, nekem pláne kerülni kell a szoros, meleg harisnyát.

2017. dec. 13. 00:08
 12/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nekem ez még nem hideg. Nagyon ritkán húzok harisnyát, azt is majd -10 alatt.
2017. dec. 13. 13:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem.

Viszont ha hétvégén fújni fog a szél, és akkor megyünk ki a vásárba, bizony felveszem.

-2,-3 fokot írnak, de itt a szél jeges, főleg kinn a tóparton.

2017. dec. 13. 16:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát ahol 16 fok volt azok örülhetnek, nálunk mèg 6 sem nem hogy 16! Ès èn sokat vagyok szabadban mèg ilyenkor tèlen is mert a vas ipar meg követeli, de èn rajtam bizony van harisnya sőt már olyan is volt az idèn hogy kettő is volt a melós ruha alatt pedig igazán vastag kötött pamut harisnyát hordok.

Èn amugy is fázósabb tipus vagyok, lehet hogy másoknak ez meglepő de èn már több mint egy hónapja veszek fel harisnyát, de ezt csak az fogja meg èrteni aki hasonlóan sokat van kint a szabadban.

2017. dec. 13. 16:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, én télen mindennap.
2017. dec. 13. 20:12
 16/20 A kérdező kommentje:
én is 40-60 denes nylonharisnyákat hordok.
2017. dec. 13. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez alap ilyenkor, mondjuk èn amúgy is nagy harisnya kedvelő vagyok, rajtam mindig van, szinte el sem tudom magamat kèpzelni harisnya nèlkül. Kedvencem a jó vastag pamut harisnya!
2017. dec. 14. 06:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja azt el felejtettem mondani a kedved kèrdezőnek hogy a párom is hordja a harisnyát, az idèn szoktattam rá:)! Ès ő is nagyon meg van elègedve a harisnyával, ő is hordja minden nap!
2017. dec. 14. 06:44
 19/20 anonim ***** válasza:
hidegben csak
2017. dec. 16. 20:51
 20/20 anonim ***** válasza:
A válaszom: igen (31/f). Jégeralsóból csak ócskábbnál ócskábbakat lehet kapni; nekem nem jött be eddig egy sem. A harisnyanadrág sokkal kényelmesebb; teljesen fel lehet húzni, nincs ki belőle az ember dereka.
2017. dec. 19. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!