Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk/lányok nektek mi a...

Fiúk/lányok nektek mi a véleményetek ha egy fiú télen harisnyanadrág hord?

Figyelt kérdés
Ma reggel mikor felkeltem ès öltözködtem fel, a Barátnőm kezembe adot egy iszonyat vastag harisnyat hogy vegyem fel ezt is a nadrag alá, mert jó meleg ès nem fog fázni a lábam. Pesze fel is vettem. Mondjuk furcsa volt hogy harisnyanadrág van rajtam. Ès erre vagyok kivancsi hogy hordotok e ti is ès a lányoknak mi a vèlemènye erről?

2017. dec. 5. 06:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

10.

Majd ha a csajok megbeszélik hogy melyiküknek milyen férfi acélbetétes bakancsa van akkor se felejts el kommentelni hogy megint egy bakancsfétises....

2017. dec. 7. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es, Te meg egy paraszt vagy! Melyik a jobb? :-D Én megértem azt, h neked nem jön be ez a dolog, vagy esetleg undorodsz tőle. De attól még nem kell a másikat lefikázni! Nem olvasol bele, de főképp nem kommentelsz, ha nem tudsz építő jellegű hozzá szólni. Én pl undorodom az análszextől, mégsem kommentelek oda minden ilyen kérdéshez, h "na már megint egy..." hanem szépen tovább görgetek. Tiszteletben tartom, h másoknak ez bejön, és ennyi. Neked is ezt kellene tenned, azt akkor nem tűnnél egy parasztnak! Jah, meg szerintem biztosan Neked is van valami olyan viselt dolgod, ami nem jön be másnak, na, akkor az milyen volna, ha ők is oltogatnának érte?!
2017. dec. 7. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 10-es mit jekent az hogy harisnyafètises? El magyaráznád ezt nekem mert tudod èn ütődött vagyok! Most neked konkrètan az a bajod hogy egy fiú fel veszi a harisnyát?? De könyörgöm tèl van vagy nem?! Ahogy mi lányok ugy a fiúk is felvehetik a harisnyanadrágot ilyenkor, èn ebben semmi kivetni valót nem látok ebben, amugy meg èn szerintem egy vastag pamut harisnya is pont olyan ruha darab, ami unisex azt bárki felveheti, fiú/lány fiatalabb idősebb.

De akkor èn is kèrdeznèk tőled valamit aki állandóan farmer nadrágot hord azt ugy hivjak hogy farmer fètises??? Az èn környezetemben ismerek ilyet de nekem meg sem fordult a fejembe hogy ezèrt le szóljam őt.

2017. dec. 7. 20:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem èrtem èn sem ezt a harisnyafèsist ez most mit takar?

Most hogy èn is hordok harisnyanadrágot akkor már èn is az vagyok?

Na mindegy is valaki majd meg adja a válasz!

Minden esetre nekem nincs vele bajom, sőt nagyon meg vagyok vele elègedve, èn csak azt sajnálom hogy eddig nem hordtam harisnyát.

2017. dec. 8. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!