Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vastag pamut harisnyanadrágot...

Vastag pamut harisnyanadrágot szeretnék vásásrolni,175cm fiú vagyok! Hol találhatok ilyen méretben?

Figyelt kérdés
Sajnos a régebbi harisnyákat kezdem kinőlni és ezért érdeklődök, tudtok e olyan üzletet ahol kapható fiú harisnyanadrág ilyen méretben. Van más aláöltözőm is de a harisnyanadrág vált be a legjobban.

2017. nov. 24. 06:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy szelsoseges eset, ugyhogy szerintem kene talalnod ..

Pl F&F (Tesco), Decatlon, H&M

2017. nov. 24. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es méretet keress!
2017. nov. 24. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is 175cm-es fiú vagyok, és a Tescoban vettem múltkor harisnyákat magamnak, igaz én vastag nejlont vettem, nekem az sokkal jobban bejön, mint a pamut. :)

Amúgy M-es méret volt jó rám.

2017. nov. 24. 18:34
 4/12 A kérdező kommentje:

Néztem sok helyen de nem volt olyan amit szeretnék amik voltak azok olyan semmilyenek. Viszont maradnék a pamut harisnyánál, nekem ez vált be, gyerek korom óta ezt hordom.

De lehet meg lehetne nézni esetleg más külföldi oldalakon.

Viszont itol is vannak meg azok is jó vastagok, csak azokhoz még zoknit is kell felvenni mert azok lábfej nélküliek. Amik nekem vannak azok mind lábfejes harisnyanadrágok azokat szeretem hordani.

2017. nov. 25. 07:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Itt is érdemes lehet nézelődnöd:

[link]

2017. nov. 25. 17:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát ezek sem azok a kimondott pamut harisnyák. De lehet èrdemes lenne külföldi oldalon szèt nèzni egyik ismerősőm mondta ott látott olyan pamut harisnyanadrágot amit èn is hordok, de majd kiderül. Minden esetre örülnèk neki ha találnèk mert èn eddig csak ilyen harisnyákat hordtam ès szeretem is hordani amikor hideg van, ès nem szivesen tèrnèk át másra, ha nem muszály.
2017. nov. 25. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most rendeltem nem rég ilyen pamut harisnyanadrágot a páromnak mert ő is elég fázós, ha nem zavar a hóihe minta akkor tudom ajánlani, mindenféle méretben.

És teljesen meg volt elégedve vele, nem is gondolta volna hogy egy harisnya ilyen jó meleg és ennyire kényelmes lenne, hordja is minden nap, pedig ő előtte semmilyen harisnyanadrágot nem hordott.

Így szinte teljesen vakon lett rendelve, de idehaza még ilyen vastag harisnyanadrággal nem is találkoztam.

[link]

2017. nov. 26. 06:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Ahogy a 3-as írja, vegyél nejlont mert az kényelmesbb!

A pamut beszívja az izzadtságot ès tartja,a nejlon hamar szárad mert nem nedv tartó és nem gyűrődik meg csúszkál a nadrág alatt, vastagabban meg nem fázol lásd a sok nőt aki szoknyához ezt viseli.

2017. nov. 26. 12:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Utolsó ne haragudj de nem akarok csak pamut harisnyát venni, mert ezt szertetem!!!

Rekadora! Nekem vègül is megfelel ez a hariynya, hogyan tudok ilyet rendelni?!

2017. nov. 26. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Valamit félreértettél mert én pont nem a pamutot támogatom.
2017. nov. 27. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!