Fiúk/lányok nektek mi a véleményetek ha egy fiú télen
harisnyanadrág hord?
Figyelt kérdés
Ma reggel mikor felkeltem ès öltözködtem fel, a Barátnőm kezembe adot egy iszonyat vastag harisnyat hogy vegyem fel ezt is a nadrag alá, mert jó meleg ès nem fog fázni a lábam. Pesze fel is vettem. Mondjuk furcsa volt hogy harisnyanadrág van rajtam. Ès erre vagyok kivancsi hogy hordotok e ti is ès a lányoknak mi a vèlemènye erről?
Nem ezalapján fogom eldönteni, hogy bejön e egy fiú😊 inkább harisnya, minthogy megbetegedjen
2017. dec. 5. 07:17
2/14 anonim válasza:
Sztem sincs kivetni való benne bár egy jéger alsó talán férfiasabb mint a harisnya :) De a hideg ellen mindkettő praktikus :)
2017. dec. 5. 07:21
3/14 anonim válasza:
Vegyél jégeralsót. Ez teljesen természetes, a pasik is fáznak. :D
Az én barátom is azt hord, bár néha elfelejti felvenni, akkor emlékeztetnem kell. :))
2017. dec. 5. 07:36
4/14 anonim válasza:
Azt, hogy vegre van esze egy fiunak es tesz az ellen, hogy ne fagyjon halalra.
2017. dec. 5. 10:24
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Amugy meg abszult nem volt semmi bajom a harisnyával egèsz nap rajtam volt mèg most is:)! Ès vègre èrezem azt hogy nem fagy le a lábam.
Szóval szerintem szuper dolog a harisnya tèlen, ès persze hogy a lányokat sem zavarja.
2017. dec. 5. 17:22
6/14 anonim válasza:
Milyen aranyos barátnőd van hogy igy gondoskodik rólad, hogy tèlire mèg harisnyát is vesz neked hogy ne fázzál. Èn már mióta könyörgöm a barátomnak hogy öltözzön már fel rendesen ha ilyen hidegek vannak, de mikor azt mondtam neki hogy vegyen fel a nadrág alá legalább egy harisnyát vagy cicanadrágot azt meg sem akarja hallani.
De lehet hogy veszek neki èn is egy harisnyát egyet ès a kezèbe nyomom reggel hogy már pedig ezt most szèpen fel veszed ès igy mèsz el dolgozni.
2017. dec. 5. 21:13
7/14 anonim válasza:
nem gáz, fázni a ciki! Én is hordok télen mindig harisnyát, bár én nő vagyok,de gondolom egy férfi is képes fázni!
2017. dec. 5. 23:24
8/14 anonim válasza:
Én is kaptam nejlonharisnyát a páromtól anno és télen mindég hordom mert kényelmes, nem gyürődik és csúszkál.
Utálom a hideget így lent sem fázok, végülis fellülre hány réteget veszünk lentre miért ne kén ugynúgy rétegezni?
Viszont aki a jégert preferálja annak ajánlom hogy próbálja fel harisnya után és kérdezze meg magától melyik a kényelmesebb!
Nadrág alatt nem mindegy melyik a férfiasabb? A nők sem véletlen nem hordják a jégert, nekik sem kényelmes akkor egy férfi azért kinlódjon mert férfinek született és a nadrág alatt télen is annak kell látszani mikor senki sem látja mi van rajta?
Hülye egy megközelítés szerintem , de a hiúknak biztos használ...
2017. dec. 6. 12:00
9/14 anonim válasza:
Èn ugyan igy voltam vele kb egy 2-3 hete, èn is kèrdeztem itt hogy a fiúk hordananak e tèlelen harisnyát, mert èn hordok de ugye èn nő vagyok de ha nekem fázik a lábam akkor veszek fel egy vastag harisnyát. Ès gondoltam mivel ő neki is fázik a lába ő is vehetne fel harisnyát. Meg is rendeltem neki, nagyon jó vastag kötött pamut harisnyát, ès azóta ő is hordja, egèsz nap, mèg van hogy este is abban van annyira kènyelmes neki, igaz először furcsálta is hogy harisnyát vett fel, meg ugye ő is kiváncsi volt mit szól majd más ha meg látja, de most már nem foglalkozik vele, ha valaki meg latja meg látja nem fog bujdosni ez vègett, mert ha egy fiú harisnyát hord tèlen abban semmi szègyelni való nincsen sőt ellenkezőleg, igy fogalmazott nekem van eszem mert fel öltözök, inkább azok bujkáljanak akik nem öltöznek fel ilyenkor, ès csak játszák a kemèny legènyt.
2017. dec. 6. 18:34
10/14 anonim válasza:
Ismét egy harisnya fétises.... Nem unod még az aranyköpéseidet? Küldd be valami cím lapnak hátha adnak érte 5 forintot!!! :@
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!