Akinek van magassarkú csizmája, hóban is felveszi?
Mennyire magas a sarka és milyen a talpa attól is függ meg hogy alapból mennyire vagy tapasztalt magassarkú cipőkkel :
Esetleg tudsz képet linkelni hogy milyen?
Volt barátnőm sokszor volt magassarkúban hóban is de nem volt vele gondja
Én felveszem hóban is, mert olyan a talpa, hogy nem csúszok meg benne. Amúgy változó, volt olyan csizmám amit nem hordtam, ha havas/jeges volt az út mert lehetetlen volt benne menni olyankor.
A legegyszerűbb talán az lenne ha kipróbálod hóban, de lehetőleg ne olyankor amikor menned kell valahova. Csak vedd fel amikor hó van és sétálgass kicsit a ház előtt. Így látatlanban nehéz lenne megmondani, mert ez a cipőtől függ. Ha recés a talpa esélyes hogy tudsz menni benne hóban, viszont minél simább a talpa annál jobban csúszik.
Nekem már évek óta nincs lapos talpú csizmám, egész télen magassarkúban járok (kb 7-8 cm), persze vastag a sarka... Nem szokott gond lenni hóban sem, nem csúszik.
Pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!