Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akinek van magassarkú csizmája...

Akinek van magassarkú csizmája, hóban is felveszi?

Figyelt kérdés
Novemberben kaptam meg életem első magassarkú csizmáját, szóval nincs tapasztalatom vele, hogy milyen benne a hóban... tegnap reggelre nálunk elég nagy hó volt, inkább a bakancsom vettem fel, pedig a csizmát terveztem, de tartok tőle, hogy csúszna a hóban :) szóval akinek van, hogy csinálja? Mennyire csúszik havas úton?
2017. dec. 1. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire magas a sarka és milyen a talpa attól is függ meg hogy alapból mennyire vagy tapasztalt magassarkú cipőkkel :

Esetleg tudsz képet linkelni hogy milyen?

Volt barátnőm sokszor volt magassarkúban hóban is de nem volt vele gondja

2017. dec. 1. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Én felveszem hóban is, mert olyan a talpa, hogy nem csúszok meg benne. Amúgy változó, volt olyan csizmám amit nem hordtam, ha havas/jeges volt az út mert lehetetlen volt benne menni olyankor.

A legegyszerűbb talán az lenne ha kipróbálod hóban, de lehetőleg ne olyankor amikor menned kell valahova. Csak vedd fel amikor hó van és sétálgass kicsit a ház előtt. Így látatlanban nehéz lenne megmondani, mert ez a cipőtől függ. Ha recés a talpa esélyes hogy tudsz menni benne hóban, viszont minél simább a talpa annál jobban csúszik.

2017. dec. 1. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Magassarkúnak is lehet vastag, bordázott talpa. Keskeny sarkút és vékony, sima talpút én tuti nem vennék fel. Meg olyat se, ami nem bélelt.
2017. dec. 1. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már évek óta nincs lapos talpú csizmám, egész télen magassarkúban járok (kb 7-8 cm), persze vastag a sarka... Nem szokott gond lenni hóban sem, nem csúszik.

Pl. [link]

2017. dec. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!