Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Télire magassarkú?

Lányok! Télire magassarkú?

Figyelt kérdés
Cipő vásárlás előtt állok és kiszemeltem egy magassarkút. De mi van, ha leesik a hó, csúszósak lesznek az utak? Ti ilyenkor mit tesztek? Ügyesen mentek tovább, vagy van erre valami tipp? Még sose volt télire magassarkúm.
2017. nov. 28. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van magassarkú csizmám, kb arra, ha mondjuk színházba megyek, de akkor is csak kocsi esetén vállalom be. Egyébként csak lapos talpú, én tuti kitörném a nyakam hóban, jégben magassarkúban.
2017. nov. 28. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én alacsonyságom miatt télen is azt hordok és az évek során elég ügyesen megtanultam benne átvágni jégen, havon :D Igaz, taknyoltam nagyokat, de csak felálltam és mentem tovább mintha mi sem történt volna :'D
2017. nov. 28. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is magassarkú csizmáim vannak, mondjuk vastagabb sarkúak és stabilak. Simán hordom őket és még sosem estem el vagy ilyesmi, azért nem szokott akkora hó lenni, hogy ne lehessen magassarkúban járni az utcán. Értelemszerűen nem megyek bele a hóba, hanem a járdán és úton közlekedek, ott pedig mindig el is olvad. Ha olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy hóban kell trappolni (bár ez ritka mert nem nagyon marad meg), akkor olyan csizmát húzok, amiben ez megoldható. Ha pedig jég van, minden csúszik, akkor inkább laposat húzok, de egyébként az is ugyanúgy csúszik rajta.
2017. nov. 28. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Azért abba is gondoljunk, bele hogy az elmúlt telek alkalmával mennyi hó esett. Nem a tajgán élünk.
2017. nov. 28. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem vennék télire magassarkú csizmát, legfeljebb ha van egy lapos talpú is, amit felvehetek ha havas/csúszós az út. 7-10.es koromig magasabb sarkú téli csizmáim voltak, de aztán utána elegem lett belőle hogy nem tudok rendesen járni benne kicsit rosszabb időjárás esetén, azóta csak laposat veszek. Mondjuk én elég sokat buszozok meg sétálok, ott is praktikusabb. (van amúgy egy elég magas sarkú is, de abban suliba nem járok)
2017. nov. 28. 16:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Mennyire magas amúgy a sarka annak amit kinéztél?
2017. nov. 28. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem magassarkú bokacsizmám van,7-8 cm,de ilyen "vastagabb" sarka van.

:D

2017. nov. 28. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Én hordok, sajnos erre nincs megoldás, ahol nincs felkotorva vagy leszórva a jég ott néha el fogsz b. szódni:D a cipőtől is függ amúgy, a vastagabb sarkú platformos csizmák kevésbé veszélyesek ilyen szempontból
2017. nov. 28. 18:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Végül a magassarkút választottam, bakancs helyett, kiváncsi vagyok meddig bírja.

[link]

Nem pont ezt, de szinte ugyanilyet vettem. Remélem nem töröm ki a nyakam 😅

2017. nov. 30. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A csizma talpán múlik, hogy mennyire fog csúszni, nem a sarok magasságán. Pl. tavaly télre a lapos sarkú Salamander lovaglócsizmám talpa tükörsimára kopott már a sok használattól (3 éve megvan...), iszonyú csúszós volt a hóban, de nagyon megtetszett egy magas sarkú bokacsizma a H&M-ből érdes gumi talpal, meg is vettem, és az szuperül tapadt... Szóval végül csúszós időben pont a magassarkút vettem fel :D Szóval csekkold a csizma talpát :)
2017. dec. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!