Rövid tömzsi lábaim vannak, milyen magassarkú cipőt ajánlanátok télire?
Lapos talpú cipőm már van.
Tavaly olyan magassarkú bokacsizmám volt csak tönkrement (h&m).
Most kinéztem egy hasonlót, csak bőrből, de valahogy úgy vettem észre hogy nekem nem állnak jól az ilyenek :( kizárólag fekete csőnadrággal, esetleg farmerkék farmerrel( abból sem mindegy,hogy milyen szabású) áll "jól". De pl ha bulizni szeretnék menni, akkor egy ruhát nem tudok felvenni vele mert elég vastag a bokám meg a lábam. Azért kell a magassarkú mert alapból alacsony vagyok, 150cm. Nem vagyok hájas,de a lábaim azok vastagok. Nyílván van rajtam kis felesleg de nem vagyok túlsúlyos. Szóval nem tudom milyen magassarkút vegyek amiben télen tudok járni mindennapi használatra, de azért elegáns is legyen.
Ha a nadrág színével azonos (fekete), akkor sokat nyújt. A csizma szára legyen egy kicsit vékonyabb, ne ilyen nagy bunkó, hogy még finomabb legyen az átmenet. Fekete harisnyával- ami nem látszik át szerintem ugyanígy működik. Mutatok képet, mire gondoltam, ez a leírás lehet kusza.
Nem találtam tökéleteset, főleg feketét, de ilyesmi kicsi platform a magasságod miatt, viszont finom vonalvezetéssel- csak más anyagban és színben: [link]
Ilyet viszont ne, mert még tömzsibbnek fogsz tűnni: [link]
Válassz ún. hasábsarkú csizmát/cipőt enyhe platformmal.
Gyönyörűen megnyújtaná a lábad, és a vastagabb sarka miatt nagyon kényelmes viselni. Nem kell félned, hogy elesel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!