Lányok Nagyon magassarku cipőben vagy csizmában nem szokott nagyon fájni a lábatok? Vagy fáj de elviselitek?
Szia!
Erre én is kíváncsi lennék.
Néha látok olyat,aki úgy megy benne,mintha sportcipő lenne a lábán.
Én bármit veszek fel elég hamar le is veszem.Egyszrűen borzalom.pedig vettem már drágább,minőségi cipőt is,de egy félóra állás,gyaloglás után ugyanolyan.Biztos van láb és láb közt is különbség.És elég magas a fájdalomküszöb nálam Szóval passz!
Ha sokáig nem hordok, akkor fáj.
Ha gyakrabban van rajtam, akkor nem.
Hozzá lehet szokni.
Meg persze attól is függ, hogy mennyit kell mászkálni.
Buliba, egy-egy rendezvényre, programra simán felveszem.
Vagy konferenciára, munkába, ahol csak egy zárt térben van egész nap az ember.
De utcán sokat mászkálni, bejárni gyalog a fél várost, nem bírnám.
ma 10:01 Anyósom dettó. Tönkrement a lába, csípője, az orvos már kb. lecseszte, mert nem hajlandó kisebb sarkúban járni.
De ennek ellenére próbál nyomasztani, hogy hordjak többet magassarkút, mert az nőies.
Én amúgy Tamaris márkájú, enyhén platformos magassarkút hordok, ha olyanom van, abban normálisan lehet menni, teszek bele gélpárnácskát is.
Viszont attól tényleg agyf..szt kapok, amikor sokan ezen mérik a nőiességet, én pl. műhelyben dolgozom, ahová egy órát kell tömegközlekedni sok cuccal, plusz vegyszerekkel is dolgozunk. Kis gyakornoklány is magassarkúzott, mert ő ettől nő, három napig bírta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!