Ki miben alszik othol télen? Én nem szeretek fázni ezért cicanadrág, vagy harisnyanadrág meg hosszú felső. Van aki így vagy hasonlóan alszik?
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 16:48
11/16 anonim válasza:
Èn nagyon szeretem fiu lètemre a kezeslábas pizsamákat, jó vastag polárosak.
Lehet lepontozni!!!
13/16 anonim válasza:
Én semmilyen ruhát nem viselek el alvás közben magamon, sokszor még bugyiban sem tudok aludni. Akkor szoktam azt hogy amikor már hidegebbek vannak és a lábam kezdi érezni akkor felhúzok egy combzoknit és ennyi. Nagyon ritkán egy ujjatlan bodyt is felszoktam venni ami teljesen testemhez tapad így abban még eltudok aludni kényelmesen, de ez nálam ritka nagyon.
14/16 anonim válasza:
én ősz kezdetétől tavasz végéig vastag bordás harisnyanadrágba alszok hogy ne fázzak. nappal is mindig harisnyanacit viselek szoknyával. megszoktam mert kislány korom óta édesapám ezekre szoktatott hogy így kell öltöznöm ha tetszik ha nem.
15/16 anonim válasza:
Én is harisnyában szoktam aludni.
Nekem ez így pont megfelelő.
16/16 anonim válasza:
És ti vagytok azok a félénk, visszahúzodó, antiszociális, zárkózott stb stb srácok, akik minden nap kétségbe esetten kerestek párt a gyakorin?
Ha igen, akkor érthető miért vagytok egyedül akár 40 plusszosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!