Mi a véleményetek az ilyesmi osszeallitasokrol?
2017. nov. 28. 10:40
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én zöldet nyomtam mindenkire.
173 cm vagyok tehát magasabb csak nem olyan vékony mint az első képen lévő lány.
Majd még kitalalom mit mivel vegyek fel.
2017. nov. 28. 12:50
12/15 anonim válasza:
Nem a centi a lenyeg. Ha van rajtad plusz kilo, mar nem fogsz olyan karcsunakn tunni, mint az elso kepen levo lany.
Nala a nagy kabat alol ket palca lab villan ki, a te esetedben (mivel husis vagy) ket vastagabb comb latszodna, ami egybe lenne nagyon a kabat szeles fazonaval.
Szemleltetes kepp.
Latszik, hogy nincs nagy hasa, mert ahogy zsebre rakja a kezet, nem feszul az anyag, van ott meg hely. Szoval nem kove, megis mekkora tankot csinalt belole a kabat.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki.Bár a csizma lehetne "fényes"bőr a bunda meg valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!