Mi a véleményetek az ilyesmi osszeallitasokrol?
Hasonlóra gondoltam. Pont az a lényeg hogy a bunda ilyen nagyobbacska, amiből nincs kinn a derék és igazi télikabát. (Ha már bunda akkor tartson melegen.)
A csizma lehet lapos is, a lényeg hogy térd felett érjen véget.
Ilyesmi alakom van nekem is vagyis messze nem vékony. De egy ilyen szettet nem mernék felvenni. Ezért gondoltam a farmeres verziót vagy a leggings+hosszú pulcsi/ruha plusz a bunda csizma összeállítást.
1. Esőben hóban nem veszem fel a bundát, van másik kabátom is.
2. Kocsival járok, így ha útközben kap el az eso/hó, akkor se lesz lehetőség elazni.
De nem ez a kérdés lényege.
Ha elazok jobban izgat a hajam, mert ha elazik az siralmas lesz, mivel rövidebb és formára kell szárítani, vasalni.
Hat szerintem inkabb magas, vekony lanyokon all jol, de nem a prostis kinezet miatt.
A nagy szor miatt szelesebbnek mutat folul, raadasul az egesz kabat hosszu fazonu, igy teljesen osszenyom, nincs dereka, tomzsive tesz.
A hosszú szárú csizma csak hosszú lábakon áll jól. Ha valaki rövid lábra veszi fel, akkor még jobban “össze nyomhatja” az alakot.
Amúgy nekem ezzel a szettel is az a bajom, hogy tucat! Minden második lány ilyenekben jár. Amúgy tetszik ez a stílus, de én pont azért nem venném fel, mert nem egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!