Csajok! Ki fog mág csőnacit hordani ha újra a trapéz lessz a divat?
nemcsípem a divatot, szal nemisérdekel, és gyúlölöm a trapéznacit.nemtudom elviseli ahogy olyan szellőzős nem zárt cucc az alja...nekem nem való..nemis illik hozzám.
viszont a csőnaci kényelmes, praktikus (pl bringázásnál nem akad a láncba) és jól néz ki, nameg jól is áll (legalábbis nekem.)
nekem ennyia véleményem.
puszcsy (xDxD)
14/L
kíváncsi leszek,ha kiröhögnek titeket több ezren a csőben,meddig mentek majd ki benne az utcára :D
ha újra ciki lesz,elgondolkodtok majd rajta!Ugyanis fiatalkoromban olyan ciki volt,hogy csak az öregek,meg a csövik hordták,meg a bizományiból öltöző emberkék,ami akkor még elég ciki volt..
Éljen a trapézgatya!!
Már nem azért de manapság gyakorlatilag minden divat
annyi stílus van, mint égen a csillag
lehet, hogy a többség csőnadrágot hord, de nem is nézik ki azt, aki trapézt
én középsuliban trapézt hordtam, nagy hippik voltunk, festettük, rajzoltuk a ruháinkat...csak azt utáltam, hogy télen undorító állapotban voltak szegény gatyáink...tiszta víz meg só...rongyosra szakadt az aljuk
én nagyon szeretem a mostani csőnadrágokat, mivel télen rájuk tudom húzni a csizmát, esőben nem ér le...sztem baromi praktikus
23L
.....vajon akkor is trapézt fogok hordani,ha az lesz a divat???
hmmmm....
IGEEEN!! :DDD......
Utálom a trapézt, sosem venném fel. Nem érdekel, hogy mi a divat, a saját fejem után öltözködöm, és ronda a trapéznaci.
Sosem venném fel. Tiniként felvettem, de akkor más undormányokat is felvettem....
25, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!