Csajok! Ki fog mág csőnacit hordani ha újra a trapéz lessz a divat?
Figyelt kérdés
Én biztos nem fogot trapézt hordani.2010. jún. 1. 16:33
2/22 anonim válasza:
Én biztos nem hordanék soha csőnacit- nevetségesen néz ki.
3/22 anonim válasza:
Én meg csőnacit nem fogok hordani.sztem undorító! Már akkor se hordtam amikor "régebben" az volt a divat.24/L
4/22 anonim válasza:
Lol, én most se hordok csőnacit, amúgy nyugi, az összes divatbolond fogja hordani a trapézt, ha megint divatba jön:)
5/22 anonim válasza:
Mellesleg nem értem mért gázabb az egyik mint a másik: a csőnaciról, cicanaciról édesanyám 15-20 évvel ezelőtti fényképei jutnak eszembe, a trapéznaciról meg a 30 évvel ezelőttiek... (mondjuk én trapézt hordok, mert az én "fiatalkoromban" is az volt, és azt szoktam meg, nekem a csőnaci fura, és amúgy is előnytelenül áll rajtam:)
6/22 anonim válasza:
Engem nem érdekel, mikor mi adivat, olyat hordok, amiben jól érzem magam :P
7/22 anonim válasza:
Nem a nadrágok a nevetségesek hanem az aki a divat szerint öltözik.
8/22 anonim válasza:
nem érdekel a divat eddig se érdekelt csőnaci marad , néha még MOST is veszek fel trapéznacit (ritkán) de a csőnaci marad a király ,mert jól kihozza az alakomat
9/22 Zümy válasza:
eddigis csőnacit hordtam mindig,ezentúl is aztfogok ha divat hanem.
10/22 anonim válasza:
én most a csőgatya korszakban is trapézt hordok mert nem vagyok divatp*csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!